11 noteikumi sarakstē ar vīrieti, kas paglābs jūsu nervus un laiku

  • Nemeklējiet apslēpto patiesību aiz katra no vārdiem. Viņam noteikti nebija padomā nekas no tā visa, ko jau esat paguvusi savā galvā izdomāt. “Esmu ļoti noguris, pārliekam tikšanos uz otrdienu?” nebūt nenozīmē to, ka viņam bija cits randiņš, un, ka viņš ir noguris no citas sievietes aplidošanas. Viņš pateica to, ko tiešām domāja. Lūgums nerast pārsteidzīgus lēmumus, no kuriem bieži vien sievietes izdara arī reālas muļķības dzīvē.
  • “Sarakstes meistars” vēl nenozīmē, ka viņš ir “labākais puisis uz Zemes virsmas”. Iespējams, ka viss viņa šarms beidzas līdz ar nosūtīto īsziņu. Gan jau, ka viņš tāpat ieguvis šos tekstus no “500 labākie sms savai draudzenei”.
  • Un otrādāk. Iespējams, ka viņš nebūt neprot izteikties sms, bet izrādās, ka viņš ir mīļš, laipns, gudrs un asprātīgs. Varbūt viņš pat vienmēr ir sabiedrības dvēsele – pamēģiniet jūs to visu izklāstīt pāris desmitu vārdos.

Lasi vēl: Ļoti svarīgs paziņojums visiem, kuri iegādājušies grīdas uzkopšanas robotu!!

  • Ja viņš nav atbildējis uz jūsu sms stundām, tas nebūt nenozīmē, ka viņa acīs esat monstrs, no kura viņš vēlas aizbēgt pēc iespējas tālāk. Viņš ir vienkārši aizņemts darbā/ palīdz draugam/ darbojas garāžā/ viņam ir izlādējies telefons. Jums taču arī reizēm ir daudz svarīgākas lietas, nekā sava telefona pārbaudīšana ik pēc pāris sekundēm.
  • Ja jūsu pirmais randiņš ir bijis patiešām labs, saprotami, ka vēlaties, lai viņš vēlāk arī piezvana vai kaut vai uzraksta. Bet mēs taču esam pieauguši cilvēki, kas spēj kontrolēt savas vēlmes un iegribas. Kas zina, kādēļ viņš nesteidzas to darīt – iespējams, viņam bail, ka nespēs kā nākas izteikties. Varbūt viņš no sākuma vēlas kārtīgi apdomāt, kas tad īsti jūsu starpā ir noticis. Mierīgi gaidiet. Pa to laiku gremdējieties atmiņās par jauki pavadīto vakaru.
  • No otras puses – neviens jums neliedz uzrakstīt pašai. Ja arī viņam esat iepatikusies – kāda starpība, kurš uzraksta pirmais? Pat tad, ja jūs viņam nepatīkat – arī nekas nav zaudēts. Galvenais ir nerakstīt vairāk par vienu sms, ja viņš jums nav atbildējis.
  • Pavisam saprotams ir fakts, ka, attiecībām attīstoties, jūs sāksiet viens otram rakstīt daudz retāk. Nekādas panikas! Tas nenozīmē, ka viņam ir mazāk jūtu pret jums. Patiesībā tas nozīmē, ka jums ir stabilas attiecības, kurām nav nepieciešams ik pēc pāris sekundēm pārbaudīt, vai otrs cilvēks ir pie telefona.
  • Jā, viņš ir saņēmis jūsu sms. Nevajag sūtīt ziņas atkal un atkal, ar domu, ka, iespējams, sistēmā ir bijusi kaut kāda kļūda – tas ir pazemojoši.
  • Nekad nedrīkst nodarboties ar attiecību kārtošanu sarakstes veidā. Labāk šādā gadījumā piezvanīt. Bieži vien tieši intonācija ir daudz svarīgāka par vārdiem. Un jūs noteikti zināt, ka iespējams teju prātā sajukt tās pauzes laikā starp īsziņām. Nav nekā stulbāka par īsziņu strīdiem.
  • Spēle “Es neatbildēšu viņam uzreiz, lai mazliet pagaida” ir tukša laika šķiešana. Ja vēlaties ar viņu komunicēt – tad komunicējiet! Ja gribat ar kādu spēlēties, labāk paspēlējiet šahu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru