12 gadus vecā Vangas pēctece izteica briesmīgu pareģojumu

Kaede apgalvo, ka pasauli pāršalks briesmīga slimība, kurai neesot ārstēšanas zāles. Tā sāks izplatīties no Honkongas, bet pēc tam dienvidaustrumu gripa pieteiks karu visai pasaulei.
Lai nenoķertu šo slimību, nav ieteicams 2018. gadā doties uz valstīm, kurās izplatās šī slimība.
Pēc pašas Vangas sacītā, 4599 cilvēki iegūs nemirstību, taču pirms tam viņiem būs jādodas caur īstām elles mokām un pārbaudījumiem.

Lasi vēl: Vīrieši ir aprakstījuši brīdi, kurā nolēmuši apprecēties ar savu meiteni
Ap 2088. gadu parādīsies vīruss, kas spēs nogalināt teju tūlīt. Tas ievērojami samazinās iedzīvotāju skaitu uz planētas. Cilvēci nespēs glābt nekādas zāles. “Pretinde” tiks atrasta tikai pēc trīssimt gadiem – 2404. gadā.
Kaede Ubera paziņoja, ka 2018. gadā ASV notiks briesmīgs terorakts, kurā dzīvību zaudēs ārkārtīgi daudz cilvēku.
Starp jaunās gaišreģes daudzajiem pareģojumiem, galvenokārt tiek izcelti briesmīgie notikumi ASV. Viņa ziņo, ka jau līdz šī gada beigām ASV iespējams piedzīvot briesmīgu teroraktu ar ārkārtīgi daudz upuriem.
“Cilvēki nogalinās. Būs ļoti daudz asiņu. Būs daudz mirušo. Arābi atnesīs mums nāvi,” tā pareģoja meitene.
Jaunās meitenes māte ziņo, ka Kaede pēdējā laikā sākusi ārkārtīgi baidīties no emigrantiem, kas ierodas no Tuvajiem Austrumiem. Meitene sniedza arī vienas no prezidentu kandidātes, Hilarijas Klintones, raksturojumiem: “Viņai vienmēr līdzās ir ārsts, kas viņu ārstē,” jo viņa vienmēr esot ārkārtīgi spēcīga stresa ietekmē. Franču gaišreģe ziņo, ka Klintonei esot vesela buķete dažādu slimību.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru