12 pašas liktenīgākās kļūdas, mazgājot drēbes! Devītais numurs pārsteidza pat mani!

Katra, sevi cienoša saimniece, katru dienu saskaras ar mazgāšanu. Mēs neatlaidīgi iesakām jums iepazīties ar šiem 12 likumiem, kas būtu jāievēro, mazgājot drēbes!

Jūsu veļas mašīnai ir nepieciešama tīrīšana!

Tas ir nepieciešams ne tikai tāpēc, lai pagarinātu tās “dzīvi”, bet arī tādēļ, lai izvairītos no nepatīkamās smakas un baktēriju vairošanās! Pēc darbošanās, vienmēr atstājiet vaļā durtiņas, bet nodalījumu, kurā jūs parasti beriet pulveri, izmazgājiet. Protams, tagad daudzās veļas mašīnās ir iestrādāta speciāla funkcija centrifūgas attīrīšanai, taču, ja jums nav palaimējies kļūt par šīs funkcijas īpašnieci, tad jums ir tas liktenis tīrīt to ar rokām. Taču, par laimi ir viena maza viltība, kas palīdzēs jūsu veļas mašīnai būt labā stāvoklī ilgu laiku: centieties vismaz vienreiz gadā izlaist mašīnu pavisam tukšu, obligāti režīmā, kuram ir visaugstākā ūdens temperatūra, pievienojot pulvera nodalījumā puslitru parastā etiķa!

Nevajag pārbāzt veļas mašīnu ar milzīgu daudzumu veļas.

Protams, kad jūs pērkat veļas mašīnu, jūs cenšaties nopirkt tādu, kas uzreiz var izmazgāt 5 kg drēbju. Taču, pasaudzējiet to vismaz sākumā, jo centrifūga vienkārši var neizturēt tādu slodzi, lai arī kas būtu rakstīts mašīnas komplektācijā. Jā, un arī drēbes tad neizmazgāsies pietiekoši labi, lai arī kā jūs to vēlētos.

Beidziet lietot mīkstinātāju kad jūs mazgājiet dvieļus! Tas vienkārši nav vajadzīgs!

Lietojot mīkstinātāju, dvieļi vienkārši zaudē savu spēju uzsūkt mitrumu dabiskā veidā. Un, kā jūs saprotiet, dvieļiem tas nebūt nav labi.

Iemāciet sevi mazgāt zeķes atsevišķi no citām drēbēm.

Iegādājieties speciālo sietiņu, kas palīdzēs izvairīties no zeķu pazušanas. Pamēģiniet, un jūs darīsiet tikai tā!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru