2018. gada 31. janvāris: Zilā, asiņainā supermēness nakts

Auns

Šajā laikā jūs varat uzzināt ko patiesībā par jums domā apkārt esošie cilvēki. Jums ir jāraugās apkārt, lai redzētu ko citi cilvēki domā. Šajā laikā ir liela iespēja jaunumiem par grūtniecību.

Lasi vēl: Tēvs ar sava bērna māti ir kopā piespiedu kārtā dēļ bērna. Pie kā šāda rīcība var novest?

Vērsis

Ir pienācis laiks veikt izmaiņas jūsu dzīvē ar kurām jūs neesat apmierināts. Varbūt tas ir kaitinošs istabas biedrs vai pārāk zema alga. Sāciet domāt un riskējiet!

Dvīņi

Apdraudēta var būt jūsu draudzība ar jūsu draugiem, radiniekiem vai kaimiņiem, tādēļ esat gatavs jauniem, satraucošiem jaunumiem.

Vēzis

Pievērsiet uzmanību tiem darbiem, kuri jums nepadodas. Dariet visu, lai šie darbi izdotos. Jūs atklāsiet sevī jaunus talantus un varēsiet pelnīt vairāk naudas.

Lauva

Jūs būsiet uzmanības centrā, gan personiskajā dzīvē, gan arī darbā. Izmantojiet šo uzmanību. Uz sev svarīgiem jautājumiem ieklausieties savā dvēseles balsī, jo tā tevi nepievils un pateiks visu priekšā.

Lasi vēl: Nav nepieciešams gaidīt vairākus mēnešus līdz astrologa apmeklējuma, jo šodien astrologs deva padomus vienā teikumā ikvienai zodiaka zīmei pilnīgi bezmaksas

Jaunava

Tu atklāsi patieso iemeslu dēļ kura tu rausies uz priekšu kā traks. Nostādi savā dzīvē mērķus un tiecies uz tiem. Neatskaties pagātnē.

Svari

Jūs sapratīsiet, ka nav vērts visu savu dzīvi saistīt ar cilvēku, kurš nav jūsu dvēseles radinieks. Jūs esat gatavs virzīties tālāk un jūs varat būt pārliecināts par savu lēmumu, jo tas ir izdarīts pareizi.

Skorpions

Ja neesat apmierināts ar savu darbu, tad šis ir laiks kad to jūs varat mainīt. Ja jūs apmierina šī stabilitāte, tad ieklausieties savā sirdī. Jūs nākotnē gaida kaut kas daudz labāks.

Strēlnieks

Jauns izbrauciens vai projekts, kurš no jums prasīs daudz enerģijas un spēku. Jums jāizdara lēmums – ļauties tam visam vai nē.

Mežāzis

Šī mēness enerģija var mainīt jūsu finansiālo dzīvi. Šajā laikā ir gaidāms, kas pavisam negaidīts, bet jūs būsiet tam gatavs.

Ūdensvīrs

Ir pienācis laiks saistīt jūsu vēlmes ar apkārtējo cilvēku vēlmēm. Šis laiks jūs novedīs pie milzīgām izmaiņām personiskajās attiecībās.

Zivis

Uzmaniet savu veselību. Ir pienācis laiks beigt uzvesties kā mazam bērnam un atvērts acis uz pieaugušo dzīvi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru