3 zodiaka zīmes, kas maijā zaudēs likteņa labvēlību un kuru diemžēl vajās neveiksmes. Cerams, ka man nelaimes ies ar līkumu!

Pēc slavenā krievu astrologa Pāvela Globas paustā, maijs būs kopumā laimīgs mēnesis, bet ne visiem – daļa cilvēku saskarsies ar grūtībām.

3 zodiaka zīmes 2020. gada maijā zaudēs likteņa labvēlību. Tikai spēcīgas personības spēs izturēt gaidāmos pārbaudījumus, bet citus cilvēkus sagaidīs skumīgs periods – viņi var nonākt parādu žņaugos vai depresijā.

Lūk, 3 zodiaka zīmes, kas maijā var saskarties ar nedienām:

Vērsis

Galveno kaitējumu maijā Vērsim nodarīs viņu nelabvēļi. Viņi ne tikai kaldina pret Vēršiem ļaunus plānus, bet ir arī gatavi tos īstenot. Ienaidnieku negatīvisms ir ļoti spēcīgs, un tas Vērša zīmē dzimušos var “nogremdēt līdz pašam dibenam”.

Darbā Vērsim viss “kritīs no rokām”, kas novedīs pie atalgojuma samazināšanās. Bet sliktais Vērša garastāvoklis ietekmēs viņa ģimeni. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pastāvīgi konfliktēs ar saviem tuviniekiem. Ja tas turpināsiespārāk ilgi, Vērša ģimene vienkārši sabruks.

Pāvels Globa iesaka Vērša zīmē dzimušajiem atrast savu spēka vietu. Viņiem jānostiprina sava pašapziņa un jāatrod veidi, kā stāties pretī ienaidniekiem. Tikai tad Vērsis varēs pārciest nedienas un nenonākt nelabvēļu rokās. Zvaigznes maijā iesaka nedibināt jaunus uzņēmumus un neveidot jaunas pazīšanās.

Dvīņi

Maijā Dvīņus sagaida Vese***as problēmas. To iemesls būs negatīvisms, kas pastāvīgi vada apkārt. Pāvels Globa iesaka Dvīņiemizvairīties no spēcīga fiziskā un emocionālā stresa.

Pat sportošana mājas apstākļos nav labākais risinājums. Maijā Dvīņiem ir jāatjauno savi spēki. Lai to paveiktu, ir jāierobežo komunikācija ar negatīvi domājošiem ļaudīm un cilvēkiem, kas pastāvīgi sūdzas. Tieši viņi atņem Dvīņiem enerģiju un pamudina uz negatīvām domām.

Dvīņiem ir jāiemācās vienkāršāk attiekties pret kritiku un attiecībās ar kolēģiem un tuviniekiem jāmēģina rast kompromisu, nevis jāiesaistās strīdos. Lai uzlabotu veselību, tev jāizveido sabalansēta ēdienkarte, papildinot to ar dārzeņiem un augļiem. Bet garas pastaigas svaigā gaisā kļūs par patiesiem palīgiem tavas labsajūtas uzlabošanā.

Jaunava

Maija pirmajās dienās Jaunavu sagaida nopietnas grūtības. Pāvels Globa iesaka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būt īpaši uzmanīgiem līdz 5. maijam. Tomēr pat šajā grūtajā laikā Jaunavas nepaliks bez atbalsta – Visums tām sūtīs norādes, kā rīkoties. Jaunavām galvenais ir iemācīties ieklausīties sevī.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes kuras nu ir tik viegli apčakarēt. Viņi ir Krā***kiem kā ”uzkoda”

Vēl viens grūts periods būs no 23. līdz 28. maijam. Pastāv liela iespējamība iekļūt nelaimes gadījumā, gūt ievainojumus vai saslimt. Jaunavas zīmē dzimušajiem būtu jāsaprot, ka Visums nav viņus pametis – tas vienkārši pārbauda, kā Jaunavas spēj atrisināt problēmas.

Maijs sniedz iespēju Jaunavām iesaistīties garīgajās praksēs un pašattīstībā. Ir pienācis laiks mainīt attiecības ar ģimenes locekļiem un skatījumu uz apkārtējo pasauli.

Avots:

seo-pes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru