3 zodiaka zīmes, kuras var lepoties ar izteiktu seksualitāti. Par №3 es jau iedomājos!

1. Strēlnieks

Strēlnieka partnerim ir ticis neslikts eksemplārs. Lielāko daļu šie cilvēki mīl būt vieni, taču tas nenozīmē, ka viņi pilnīgi atturēsies no citu cilvēku kompānijas. Viņi tik un tā veltīs savai otrai pusītei uzmanības apliecinājumus. Strēlnieki mīl, kad gultā viss izdodas perfekti, jo viņi vēlas sniegt kaisles uzplūdus savai otrai pusītei. Viņi ir ļoti strādīgi un nemīl neko atstāt nepabeigtu.

2. Skorpions

Skorpioni – ļoti dziļas personas, gatavi jebkuriem piedzīvojumiem ko dzīve tiem sniedz. Seksuālajā dzīvē viņiem patīk eksperimentēt un izmēģiniet katru reizi ko pavisam jaunu un interesantu. Skorpioni intīmās tuvības laikā seko rūpīgi līdzi tam, lai abas puses būtu pilnībā apmierinātas. Vienīgais, ka var atturēt no Skorpiona – viņš mīl dzīves pārvērtības. Skorpions nejūtas vainīgs arī tad ja tiešām ir vainīgs.

3. Dvīņi

Dvīņi ir pretrunīgi un ļoti mīl savā dzīvē ieviest kaisles uzplūdus. Parasti Dvīņi cenšās apburt partneri, kad tam ir skumji. Viņi spēj iemīlēties ļoti ātri un nekādā gadījumā nemīl garlaicīgas attiecībās, tādēļ viņa partnerim jābūt aktīvam un runīgam. Viņa ierocis – šarms. Dvīņi ir spilgti, interesanti un seksuāli, bet tā ir tikai viena viņu puse. Tajā pašā laikā viņi ir ļoti egoistiski un viņiem ir svarīgi apmierināt savas vajadzības pirmās.

 

Avots: zacep.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru