4 produkti, kuri dos vairāk enerģijas nekā kafija

Brazīlijas paulīnija
Brazīlijas paulīnija jeb Guarāna ietilpst enerģētisko dzērienu sastāvā, kā arī tiek izmantota kā atsevišķs produkts uztura bagātinātāja veidā, kas sniedz enerģiju. To arī var lietot šādā veidā, taču vienīgā problēma, kas var rasties ir šī auga atrašana un iegādāšanās. Tas var aizņemt laiku, jo tā nav tik populāra. Kā arī tā ir ārstnieciska un labi ietekmē cilvēka organismu.

Kakao pupiņas

Šīs pupiņas ir lielisks ātras enerģijas avots bez paliekoša ļaunuma Vese***ai. Ja jūtaties noguris, bez spēka iesakam lietot uzturā tieši kakao pupiņas un enerģija pakāpeniski atgriezīsies. Atliek apēst dažas kakao pupiņas no rīta un enerģija jums garantēta uz visu atlikušo dienu, gan redzēsiet!

Coca – Cola

Iepējams šis jums nebūs nekāds jaunums, bet arī koka kola, kas iegādājama jebkurā veikalā dod mums enerģiju, ja pat no nenojaušam. Šis dzēriens satur ne tik daudz kofeīnu kā cukuru.

Saldējums

Jā, jā saldējums! Saldējums arī lieliski uzmundrina un uztur mūs možus un spēcīgus. Bieži vien noteikti esat dzirdējuši, ka saldējumu neļauj uz nakti ēst, tieši šī iemesla dēļ, jo enerģija var pieplūst un varat vienkārši laicīgi neaizmigt.

Ja kafija jums vairs neiet pie sirds vai vienkārši zināt cik daudz tā kaitē Vese***ai, tad vienkārši pamēģiniet lietot uzturā šos produktus! Padalies ar draugiem, lai arī viņi šo uzzina.

Avots: klewo.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru