4 zodiaka zīmes, kurām šajos mēnešos draud automašīnas zādzība – turi acis vaļā!

Astrologi apgalvo, ka ugunīgā gaiļa gads ietekmē pilnīgi visas zodiaka zīmes, taču dažas vairāk. Šis gads būs veiksmīgs tiem, kuri vēlas parādīt citiem savu talantu, bet diemžēl dažiem viņš nebūs tik veiksmīgs, jo ir iespējama automašīnas zādzība. 

Automašīnu zādzības mūsdienās kļūst aizvien biežākas, tādēļ Pol***ja lūdz cilvēkiem būt vērīgiem un savus dārgos spēkratus īpaši uzraudzīt ikdienā. Astrologi ir nākuši klajā ar informāciju, ka šajā gadā šīm zodiaka zīmēm ir lielākas iespējas palikt bez automašīnas. Esi vērīgs!

Auns

Zvaigznes vēlas tevi brīdināt, ka savu īpašumu tev ir jāpieskata vērīgāk. Neatstāj savu automašīnu neaizslēgtu, ar atslēgām aizdedzē, jo iespējams vēlāk pašam nāksies savu kļūdu nožēlot. Esi uzmanīgs ar ”stopētājiem”.

Iesakam labāk šādus cilvēkus vispār savā automašīnā neuzņemt vismaz šogad.

Lasi vēl: Dēļ autokrēsliņa gāja bojā bērniņš – šis var skart visus neapdomīgos vecākus!

Vēzis

Tu mēdz būt pārgalvīgs un dēļ tavas ātrās rīcības tu vari palikt bez sava spēkrata. Zvaigznēs rakstīts, ka tev arī jābūt piesardzīgam pret tiem, kuri tikai saucas par ”taviem draugiem”. Uzmanīgi pārskati savus draugus un izsecini, kurš no viņiem varētu vēlēt tev ļaunu.

Strēlnieks

Lai arī tu centies vienmēr būt uzmanīgs un neko neatstāt neaizslēgtu, bet reizēm tev vienkārši tas piemirstas. Ja zaglis tavu aizmāršību pamanīs, tad vari būt gatavs, ka tava automašīna atstātajā vietā vairs neatradīsies. Sargā savu automašīnu un centies neko neaizmirst par drošību.

Mežāzis

Tev nemanot iespējams zagļi jau tavu īpašumu ir rūpīgi izpētījuši un vienkārši gaida īsto mirkli, kad paveikt zādzību. Turi acis vaļā un neielaidies sarunās ar svešiniekiem, kuri interesējās par tavu īpašumu. Nekādā gadījumā sociālajos tīklos neievieto fotogrāfijas ar automašīnu vai ar savu adresi.

Zivis

Tev patīk palielīties ar visu jauno, tādēļ tavas pļāpības dēļ tu vari pazaudēt savu īpašumu – automašīnu. Nestāsti svešiniekiem par savu automašīnu, lai tas paliek pie tevis. Ja tu sevi nesargāsi, kurš gan to darīs?

Ja Jums nav personīgās automašīnas, tad sargājiet savu īpašumu – mājokli, mobilo telefonu, velosipēdu vai kādu citu priekšmetu, kurš jums ir dārgs.

 

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru