5 briesmīgākie pasaules muzeji – Es tur nemaz iekšā neietu!!

Tu nemaz nevar iedomāties cik pasaulē ir dažādu muzeju. Tie visi ir atšķirīgi un daži pat tik baisi, ka tur laipni gaidīti tikai drosmīgākie apmeklētāji. 

Nāves muzejs

Šis muzejs atrodas Amerikā, Kalifornijā. Šis muzejs kolekcionē bīstamu slepkavu līķus. Šeit pat cilvēkiem ar stiprākajiem nerviem metas drebuļi. Ne visi ir spējīgi šeit ieiet. Uz muzeju sienām var redzēt daudz fotogrāfijas, kurās redzams kā nogalina cilvēkus un kā tos spīdzina. Patiešām baisa vieta.

Mūmiju muzejs

Šis ir neparasts muzejs, kurā var apskatīt vairāk kā 111 mūmijas. Gan vīriešus, gan sievietes, gan bērnus – daudzi no viņiem ir atvēruši mutes savas nāves laikā, kas liecina ka viņi ir klieguši un miruši. Daudzi no viņiem tika apglabāti dzīvi būdami.

Psihiatriskais muzejs

Šis muzejs raisa bailes visiem apmeklētājiem. Tas tika atvērts bijušajā psihiatriskajā Slim**cā. Vēl joprojām šajos koridoros jūtama baiļu un agresijas smaka. Runā ka šeit joprojām var dzirdēt dažādus kliedzienus, kas cilvēkos izraisa paniku. Šeit veica dažādus eksperimentus un cilvēkus spīdzināja. Pēc šāda muzeja apmeklēšanas cilvēkiem bieži vairākas dienas ir stress.

Parazitaloģijas muzejs

Šeit var atrast dažādus skeletus, kas var biedēt. Visa veida bīstamos kukaiņus un radījumus, kuri var ieperināties cilvēka ķermenī un to ēst no iekšpuses. Parazīti var būt visur: ēdienā, ūdenī vai pat gaisā. Pēc šāda muzeja apmeklēšanas tu sāksi vairāk piedomāt pie tā ko tu dari.

Kriminālās astroloģijas muzejs

Šajā muzejā var aplūkot vairāk kā 400 cilvēku galvaskausus. Gan armijas darbinieku galvaskausi, gan zaldātu. Kā arī šeit var atrast dažādas interesantas astroloģijas priekšmetus.

 

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru