5 frāzes, kuras nedrīkst izrunāt! Tās nogalina…

«Es pat nezinu»

 Liktenim šī frāze ļoti patīk, jo izsakot šo frāzi Jūs parādiet, ka esat nesaprašanā, tādēļ liktenis Jums piespēlēs kādu ķibeli, kas jūs pārmācīs. Dievs jūs ir radījis ar asu prātu, tādēļ ir grēks būt neizlēmīgam, kādā jautājumā. Nezini atbildi uz kādu jautājumu? Tā tad no likteņa būs pārsteigums! Labs vai slikts tas jau vairs nav atkarīgs no jums.

«Man neizdodas»

Pietrūkst zināšanu, tādēļ arī neizdodas izpildīt grūtu uzdevumu. Kas notiks, ja blakus atradīsies, kāds speciālists, kurš palīdzēs tikt galā ar grūto uzdevumu? Maz brīvā laikā, tā tad nesanāks satikties ar draugiem. Ja priekšnieks palaidīs jūs āttāk no darba? Šādu sarakstu var turpināt bezgalīgi, bet taču izrunājot šo frāzi ir jāpiesargās. Tā ir negatīva un tas tikai piesaistīs nelaimes un neveiksmes.

«Kaut man būtu tava problēma»

Protams, gribam izpalīdzēt draugam un pasakam šo frāzi, bet ja padomāsim vai tiešām tu uzņemtos citu nelaimi? Šim vārdam izskanot pēc laika tiešām jūs piemeklēs tieši šāda situācija. Trakākais ir tas, ka jūs pats to būsiet piesaistījis un realizējis.

«Nekad netiekšos uz to»

 Nav svarīgi par ko jūs to sakat. Par gumijas lēkšanu, par autosportu vai par jebkādu citu traku izklaidi. Liktenis izdarīs tā, ka jūs tiksiet nežēlīgi sodīts par šādiem vārdiem! Cilvēks nav radīts, lai baidītos no katra šķēršļa, bet gan ir radīts, lai ar visiem tiktu galā bez pūlēm.

«Es neesmu skaista»

Iekšējais skaistums – tas nav atkarīgs no sejas vaibstiem, no pumpiņām vai no figūrām. Visi esam iekšēji skaisti. Šī frāze pamatīgi iedragā jūsu pašapziņu un liktenis bieži izspēlē bīstamas kārtis ar jums. Saviem tuviniekiem jūs vienmēr būsiet skaists, neskatoties uz ārējo izskatu. Liktenim šī frāze ļoti nepatīk, tādēļ sods par šo vārdu pateikšanu var būt nežēlīgs un pat bīstams. Sargies!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kNZHuh2EMsg

Avots: womoninred.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru