Šie 5 modes padomi palīdzēs atdzīvināt stilu pavasara sezonā

Katru gadu mēs apņemamies būt labākas, skaistākas un gudrākas kā iepriekš. Neatliec to uz vēlāku, bet pieņem vērtīgus lēmumus jau tagad. Visvienkāršākās pārmaiņas vari sākt pati savā garderobē!

1. Papildini tēlu ar dzeltenas krāsas akcentiem

Saules un D vitamīna nepietiekamību dizaineri aicina “ārstēt” ar spilgta apģērba palīdzību, kas liek tā nēsātājam justies priecīgākam un pacilātākam. Dzeltenā krāsa piestāv itin visiem, atliek tikai piemeklēt pareizāko tās nokrāsu. Jo gaišāka ir tavas ādas krāsa, jo gaišākam jābūt dzeltenajam tonim. Drosmīgākās dāmas var izmantot color-block paņēmienu, jeb ģērbšanos vienā krāsā no galvas līdz kājām

Image result for yellow outfit

2. Iegādājies skaistu šalli un iemācies to sasiet vismaz 10 veidos

Šādi tavs tēls nekad nekļūs garlaicīgs, patiesībā šaļļu un lakatu siešanas variācijas ir tik plašas, ka vari vienu un to pašu lakatu visa mēneša garumā katru dienu nēsāt dažādos veidos.

Image result for ideas how to tie a scarf women

3. Atrodi izteiksmīgu pleca somu

Ja vēl neesi atradusi savu ideālo pleca somu, tad tagad tev būs vairāk kā viens iemesls doties tās meklējumos. Pirmkārt, šāda veida somas ir praktiskas, jo tās ir vienkārši pārmest pāri plecam un tev nenākas lieki raizēties par somas nešanu rokā, otrkārt, šāda soma kalpo par lielisku aksesuāru, kas papildina koptēlu.

Image result for fashion week crossbody bag

Lai lasītu raksta otro daļu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru