5 paši „veselīgākie” produkti uz Zemes, kurus kaut kādēļ gandrīz neviens neēd. Kāpēc tā sanāk?

Čia sēklas

Čia sēklas – tas ir koncentrēts olbaltuma avots, derīgo tauku, šķiedrvielu, vitamīnu, minerālu un antioksidantu avots.

Šis mazītiņās sēklas satur divas reizes vairāk kālija, nekā banānos, un trīs reizes vairāk antioksidantu nekā mellenes.

Un kad apskata barojošo vielu blīvumu, čia sēklas patiešām uzvar! Tikai divas ēdamkarotes satur 11 gramus šķiedrvielu, četrus gramus olbaltuma, deviņus gramus tauku un visu to, kam pateicoties jūs nepārēdīsieties.

Vienas līdz triju ēdamkarošu pievienošana smūzijam, salātiem vai garnējumam – viss, kas jums nepieciešams Vese***ai.

Lecitīns

Šī aizmirstā organisma „barība” nopelna daudz lielāku uzmanību nekā saņem. Lecitīns – tas ir dabīgs tauku salikums, kurš atrodas augu un dzīvnieku audos, katras šūnas dzīvībai svarīgs komponents, kurš palīdz barot šūnas membrānu, būt lokaniem un veseliem.

Ēdamkarotes pievienošana jūsu rīta smūzijā ir līdzīga mazgājamā līdzekļa pieliešanai ūdenim ar traukiem – tas izšķīdinās taukus uz jūsu gurniem un vēdera, noskalojot visu lieko.

Kokosi

Pienācis laiks pārvarēt šīs bailes! Pierādīts, ka kokosu eļļa ir ne tikai nekaitīga, bet arī ārkārtēji efektīva savā iedarbībā uz vēdera taukiem kā vīriešiem, tā sievietēm.

Pievienojot savā uzturā divas vai vairāk ēdamkarotes šo garšīgo „slaido tauku”, jūs varēsiet samazināt taukus uz vēdera un pacelt labā holesterīna līmeni.

Visādā ziņā divi pētījumi apstiprina kokosu eļļas efektivitāti. Vīrieši un sievietes saņēma diennakts devā divas ēdamkarotes kokosu eļļas 12 nedēļu garumā.

Pētījuma beigās dalībnieki nodemonstrēja vidukļa apkārtmēra samazināšanos, un tajā pašā laikā sievietēm tika novērota labvēlīgā holesterīna līmeņa paaugstināšanās.

Kokosi un kokosu eļļa satur daudz antioksidantu, un tāpat arī var tikt apskatīts kā atjauninošs ēdiens.

Turklāt tie uzlabo vairogdziedzeru funkciju, gremošanu, tauko šķīstošo vitamīnu uzsūkšanos un veicina holesterīna pārvēršanos pregnenolonā, kurš ir daudzu svarīgu hormonu priekštecis.

Bet vai jūs ēdiet šos produktus, vai arī mums izrādījās taisnība?:)

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru