5 sieviešu vārdi, kuri vīriešus dara trakus – oi, oi, oi!

 

1. ALEKSANDRA

Šī vārda nēsātāja tiek dēvēta par vīriešu aizstāvi, tādēļ vīrieši viņai ir kā bites ap medu. īpāsniece ir apveltīta ar stipru raksturu un spēcīgu emocionālo līdzsvaru. Meitenes ar šādu vārdu spēj savu karjeru uzbūvēt no paša sākuma, vien pašas spēkiem. Šī vārda enerģētika ir viena no spēcīgākajām. Lepojies ar savu vārdu, Aleksandra!

2. ANNA

Cilvēks kuram piemīt maģiskas īpašības pievilināt pie sevis vīriešus, pat sev negribot. Anna ir dzīvespriecīga, rūpīga un sirsnīga persona, bet tieši šis traucē viņai sasniegt karjeru. Uz viņu var paļauties, jo viņa nekad nepievils nevienu, pat savu ienaidnieku. Anna – cilvēks uz kura palīdzīvu var droši paļauties, jo viņa pat tev palīdzēs nakts vidū. Ja redzi, ka meitenei apkārt ir daudz pielūdzēju, tad zini – viņu noteikti sauc Anna!

3. VIKTORIJA

Dāmas ar šo vārdu ir apveltītas ar īpašu cīņas sparu un ir gatavas cīnīties līdz pēdējam par savu taisnību. Domā viņa tev piekāpsies? Nekā nebija! Viktorija spēs visus pārliecināt vien ar savu skatienu. Viņai ir augstas prasības, kuras neļauj Viktorijai iepazīties ar vairumu cilvēku. Spēcīgs un mīlošs vīrietis palīdzēs viņai sabalansēt savu enerģiju.

4. IRINA

Irina ir ļoti praktiska un ir laba analītiķe. Viņas nākotnes profesijai būtu jābūt saistītai ar cipariem un rēķiniem. Tas viņai patīk! Viņa skaidri zina ko vēlas sasniegt savā dzīvē un to noteikti arī sasniegs par spīti visiem šķēršļiem, kas būs likti viņas ceļā. Irinas dzīvē ir saistīta ar daudz piedzīvojumiem. Viņa nespēj ilgi nosēdēt mājās, tādēļ tieši tas piesaista stipro dzimumu.

5. MARINA

Marina nav no tām, kura atklāti izpaudīs savas emocijas. Marina spēj noslēpt savas jūtas, tādēļ paziņām ir grūti viņu saprast. Viņa ir dzimusi līdere, kura skaidri redz savus sapņus un tiecas uz tiem. Marina var sev uzcelt ļoti spēcīgu karjeru, ja vien to pati vēlēsies. Stiprais dzimums burtiski krīt viņai pie kājām. Turies, meitene!

 

Avots: kakzachem.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ff</cite>

    Pilnīgs mēsls.
    Dirsēju portāls
    Piedirš taimlainu un viss

  • <cite class="fn">Anna</cite>

    Vārda vārdā sakrīt ????????

  • <cite class="fn">ra</cite>

    ahh, tiešām, tikai par krievu vārdiem?!… labi – Anna vismaz ir starptautisks… Varējāt tomēr uzrakstīt par latviešu vārdiem, piem., Ilze, Līga, Inga vai vismaz par starptautiskiem vārdiem, piem., Katrīna, , Lilita, Dagmāra, Sofija un citiem, jo šie tipiskie krievu vārdi man nav sastopami ne starp radiniekiem, ne draugiem…

Pievienot komentāru