5 svaigas mājās pagatavojamas sejas maskas ādas lutināšanai pavasarī

Pavasaris ir tas laiks, kad pēc aukstās ziemas gribas palutināt ādu un padarīt to pēc iespējas svaigāku un izskatīgāku. Šīs mājās pagatavojamās sejas maskas piešķirs sejas ādai sen kāroto svaigumu un pabaros to ar vitamīniem un antioksidantiem.

Apelsīnu sejas maska starojošai ādai

Sajauc divas ēdamkarotes medus un divas ēdamkarotes svaigi spiestas apelsīnu sulas, sajauc visu kopā un uzziež masku uz tīras sejas un dekoltē zonas. Atstāj uz 20 minūtēm un tad noskalo ar vēsu ūdeni. Pēc maskas nomazgāšanas ieteicams noslaucīt seju ar destilēta ūdens un citronu sulas sajaukumu. Šādi tava seja ātri vien kļūs svaiga un starojoša.

Jogurta sejas maska svaigai ādai

Nelielā trauciņā sajauc kopā 2 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta, 1 ēdamkaroti medus un 1 ēdamkaroti svaigi spiestas citronu sulas. Sajauc visu kopā un uzziež uz tīras sejas. Pēc 30 minūtēm masku nomazgā ar siltu ūdeni un ieziež seju ar mitrinošu krēmu.

Kāpostu sejas maska

Sablenderē divas kāposta lapas, pievieno putrveida blenderējumam 1 ēdamkaroti bezpiedevu jogurta un 1 ēdamkaroti auksti spiestas olīveļļas. Sajauc visu kopā un uzziež uz sejas. Pēc 30 minūtēm noskalo seju ar siltu ūdeni.

Lai lasītu raksta otro daļu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru