5 zodiaka zīmes, kuras nevēlas precēties un ģimenes pieaugumu. Dzīvot tikai sev – lūk, viņu moto!

Mūsu dinamiskajā laikmetā tādas mūžīgas vērtības kā laulība un ģimenes veidošana ne visi novērtē pienācīgā līmenī.

Tā notiek vairāku iemeslu dēļ. Pirms stāties laulībā un uzņemties saistības, jaunie ļaudis vēlas kārtīgi izbaudīt dzīvi un “iztrakoties”, lai nākotnē savās attiecībās izvairītos no nodevības un krāpšanas.

Vairāki cilvēki pirms laulības noslēgšanas vēlas stingri “nostāties uz kājām”, attiecīgi – smagi strādāt un maz atpūsties. Bet ir arī tādi ļaudis, kuri neredz iemeslu doties uz dzimtsarakstu nodaļu, apgalvojot, ka dzīvot var kopā arī nereģistrētā laulībā.

Astrologi ir identificējuši vairākas zodiaka zīmes, kurām laulības saites nepavisam nav vajadzīgas.

Auns

Lai cik savādi tas nebūtu, Auns šajā sarakstā ir pirmajā vietā. Tā kā Auni ir personības ar izteiktu un spēcīgu gribu, vairums no viņiem ir pieraduši diktēt savus noteikumus. Un viņu partneris vai nu tam piekrīt, vai ne. Apkārtējie tajā saskata egoisma izpausmi, tomēr tas tā gluži nav. Galu galā katrs cilvēks tādā vai citādā mērā ir egoists.

Šīs zīmes pārstāvjiem laulība ir iespējama laikā, kad viņistudē universitātē. Jaunība un naivums var veicināt šādas savienības noslēgšanu. Tomēr, ja otrā pusīte Auniem atnesīs pilnīgu vilšanos, no šķiršanās izvairīties nebūs iespējams. Ar vecumu šīUguns elementa pārstāvji arvien vairāk zaudē vēlmi iestūrēt laulības ostā. Tas ir saistīts ar iepriekšējiem notikumiem viņu dzīvē.

Tieši pieļautās kļūdas ietekmēs Aunu lēmumu. Tāpēc, visticamāk, viņi dos priekšroku nereģistrētai kopdzīvei, nevis klasiskai laulībai.

Dvīņi

Ar Dvīņiem situācija ir līdzīga. Viņi var būt lieliski sarunu biedri. Tomēr attiecībā uz ģimeni un laulībām viss ir diezgan neviennozīmīgi.Vecāku uzstājība vai bērna piedzimšana var noskaņot Svarus par labu kopdzīves oficiālai noslēgšanai. Savukārt – ja šādu svarīgu iemeslu nav, tad ievilināt šīs zīmes pārstāvi dzimtsarakstu nodaļā nav viegli. Dvīņiem patīk ceļošana, jaunas pieredzes iegūšana, tikšanās ar dažādiemcilvēkiem un, protams, nemitīga komunikācija par dažādām tēmām.

Vēlme apprecēties pēc savas gribas Dvīņiem var parādīties tikai ar vecumu, iespējams vien 45-50 gados. Līdz tam viņi dod priekšroku civilajai laulībai, kas nozīmē dzīvi bez saistībām. Daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji var pat izvēlēties vientulībai pat vecumdienās. Tas viņiem neradaemocionālu saspringumu – gluži pretēji, viņi jūtas mierīgi un nesatricināmi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir vieni no brīvību mīlošajiem Gaisa stihijas pārstāvjiem. Viņu raksturs ir tik nepiekāpīgs, ka var būt diezgan grūti panākt, lai viņi dotos uzdzimtsarakstu nodaļu. Šis process var ilgt pat 5-10 gadus, lai gan tas ir vairāk atkarīgs no konkrēta cilvēka.

Parasti Ūdensvīra zīmē dzimušie ļoti augstu vērtē ģimenes izveidošanu, bet vienlaikus nesteidzas oficiāli reģistrēt laulību. Vienīgais, kas viņus var pamudināt uz šādu soli, ir bērni vai negaidīta vēlme radīt pēcnācējus. Ja šādas domas nav Ūdensvīram prātā, tad viņu otrajai pusītei jābūt pacietīgai un jāgaida, kamēr šīs zīmes pārstāvis beidzot nobriedīs iebraukšanai laulības ostā.

Cilvēki, kurus kontrolē Gaisa elements, vēlas būt par 100% pārliecināti par savu partneri, kuram, pirmkārt, vajadzētu būt viņu labākajam draugam. Bet intīmās attiecības un sadzīve atvirzās otrajā plānā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru