5 zodiaka zīmes, kuras nevēlas precēties un ģimenes pieaugumu. Dzīvot tikai sev – lūk, viņu moto!

Strēlnieks

Strēlnieki izvēlas dzīvi uztvert viegli, tāpēc uzskata, ka apgrūtināt sevi ar ģimenes saitēm ir lieki. Galu galā ir daudz interesantāk darīt to, ko vēlies, piemēram doties ceļojumā uz vietu, kur pēkšņi sagribējies aizbraukt. Tā kā Strēlnieks pēc dabas ir vientuļnieks, viņam nav jāpierunā partneri doties šajā ceļojumā kopā.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dievina jaunu pieredzi un jaunus paziņas. Bet – tiklīdz pienāk nākamais attiecību solis, kas var novest pie laulībām, šķiet, ka Strēlnieki burtiski pārakmeņojas. Tas ir saistīts ar faktu, ka viņi pārāk augstu vērtē savu brīvību un neatkarību.

Skorpioni

Uz Skorpioniem var attiecināt teicienu par zelta vidusceļu. Šajā zodiaka zīme dzimušie var dzīvot gan laulībā, gan vienatnē. Viņu galvenā priekšrocība ir tā, ka abos gadījumos viņi atradīs pozitīvus aspektus. Tiesa, ir viena nianse. Skorpionam nopietni jāiemīlas savā partnerī, lai piekristu laulībām.

Lasi vēl: Briesmīgs atradums, kura dēļ es šausmās aizbēgu no nesen nopirktās vasarnīcas. Reāls šausmu stāsts!

Pretējā gadījumā var paiet daudz laika, lai attiecības izkustētos no strupceļa.Lieta tāda, ka Skorpioni ir pašpietiekami – viņiem pilnīgi pietiek ar darbu, kas nes ikmēneša ienākumus. Savukārt tad, ja otrā pusīte uzstās uz laulībām, Skorpioniem nebūs grūti iekāpt savā “čaulā” un nostāties aizsardzības pozīcijās.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru