9 pazīmes, kas liecina ka vīrietis tevi 100% krāpj

Ļoti bieži pat visspēcīgākajās attiecībās rodas plaisa, kuru nevar tik viegli aizstaisīt. Visbiežāk šo plaisu rada partnera krāpšana. 

Vīrieši vieglāk pakļaujas vājībām un tādēļ tieši viņi ir visbiežāk tie, kuri sāk savu otro pusīti aizstāt ar kādu citu jaunāku, skaistāku. Vīrietis nolemj paturēt attiecības ar abām sievietēm.

Sievietei jāprot atšķirt pazīmes, kas liecina, ka tavam vīrietim varētu būt mīļākā. Nav sarežģīti noteikt to, tikai atliek pavērot vīrieša izturēšanos, kas viņu padara nervozu, cik ilgi viņš pavada mājās..

Uzzini, kuras ir galvenās 9 pazīmes pēc, kurām viegli noteikt ir tavam vīrietim mīļākās vai nav.

Lasi vēl: Igauņu ekstrasense Merilina Kerro nosaukusi 4 lietas, kuras nekad nevar darīt saviem vecākiem, jo tas var atnest nelaimi

  1. Dīvainas sarunas pa mobilo telefonu. Vīrietis pat ne uz minūti nešķiras no sava telefona, ja kāds viņam zvana, tad cenšas runāt klusi un aiziet uz citu istabu.
  2. Atkrīt intīmā tuvība. Vīrietis pārstāja ar tevi nodarboties ar seksu un visu laiku ir kādas atrunas.
  3. Izskata izmaiņas. Vīrietis sācis vairāk laika veltīt sev. Viņš piedomā pie tā ko uzvelk, kā izskatās un katru reizi iesmaržojas, kaut gan iepriekš to vispār nedarīja tik bieži.
  4. Aizkavējās darbā. Ir jāsāk uztraukties, kad vīrietis sācis vēlu pārnākt mājās un izbildinās ar darbu. Reizēm viņš iziet ”pastrādāt” arī pat brīvdienās.
  5. Atsvešinās no ģimenes. Viņš cenšas mazāk laika pavadīt mājās pie tevis, bet tā vietā visu laiku dodas kat kur ārpus mājās, protams, viens. Reizēm tev pat nesaka uz kurieni dodas.
  6. Garastāvokļa svārstības. Viņš kļūst vieglu aizkaitināms, nervozs un uztraukts. Uzsāk strīdu par katru sīkumu, kuru pārvērš lielā konfliktā un pēc tā mēģina no tevis tikt vaļā.
  7. Internets – labākais draugs. Visu brīvo laiku viņš sācis pavadīt interneta pasaulē, kaut arī iespējams tur vēl īsti neko nesaprot.
  8. Izvairīšanās. Ja vīrietis tevi agrāk ņēma uz ballītēm, atpūsties līdzi ar draugiem, taad tagad viņš to vairs nedara. Viņš nemaz tev vairs to nepiedāvā.
  9. Problēmas ar finansēm. Viņš sācis ”nopelnīt”, kaut arī sāci strādās vairāk. Protams, jo mīļākā taču arī vēlēsies ziedus, atpūsties kaut kur utml.

Vēlēšanai otru krāpt var būt vairāki iemesli:

  • problēmas intīmajā dzīvē;
  • vēlēšanās izbaudīt kaut ko jaunu;
  • nogurums no ģimenes;
  • atriebība;
  • mīlestība.

Avots: womanadvice.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru