9 sajūtas, kuras jums sūta intuīcija, ja izvēlētais vīrietis nav tavs īstais

Protams, ka attiecību sākumposmā viss var šķist nesaprotams un apjukuma pilns.

Lasi vēl: Šis notiek ar visiem kas lidojuma laikā nomirst. Stjuartes ir tam īpaši apmācītas

Tieši tādēļ ir jāprot ieklausīties savā intuīcijā un izprast to, jo mūsu iekšējā balss ļoti bieži cenšas tikt līdz mūsu apziņai, reizēm pat fiziski cenšas sniegt par sevi ziņu, ka izvēlētais cilvēks nav īstais.

Fiziski simptomi
Viegli galvas reiboņi un tauriņi vēderā ir viena lieta. Taču briesmīgs diskomforts un ķermeņa trīcēšana – pavisam kas cits. Īsāk sakot, katram cilvēkam ir savi iekšējie signāli, kurus nepieciešams pamanīt un ņemt vērā.
Jums grūti iedomāties, ka viņš varētu būt jums tuvs cilvēks
Viena lieta ir tas, ka jums ir ļoti konservatīvi vecāki, bet jūsu izvēlētais vīrietis – ļoti neformālas dabas. Pavisam cita lieta ir tāda, ka jūs slēpjat viņu pat no savām tuvākajām draudzenēm, jo baidāties, ka viņas pateiks visu patiesību jums sejā – visu, kā ir!
Jums nav ērti atrasties ar viņu cilvēkos
Jums kaut kas viņā nepatīk – ārējais izskats, vai arī baidāties, ka viņš izdarīs sabiedrībā ko tādu, kas jūs ne pa jokam apkaunos. Jūs neuzskatāt, ka viņš ir gana labs, lai atrastos jums blakus sabiedrībā.
Jūs nemitīgi aizstāvaties
Viņš nemitīgi apstrīd un apšauba visu to, ko sakāt. Viņš jūs līdz galam nenovērtē, bet jūs jūtaties tā, it kā jums nemitīgi sevi būtu jāpierāda.
Jūs nemitīgi kaut kur esat vainīga
Viņš māk pagriezt situāciju tā, it kā vienmēr vainīga būtu jūs. Jums nepatīk viņa uzvešanās? Tas ir tādēļ, ka jūs esat pārāk piekasīga un visu pārlieku ņemat pie sirds. Pavisam drīz jūs pati sāksiet tam visam ticēt. Viņš ar jums manipulē.
Jūs jūtaties par viņu sliktāka
Iespējams, tas ir viņa uzvedības rezultāts. Pareizajam cilvēkam vajadzētu paaugstināt jūsu pārliecību sevī. Viņam vajadzētu jums atgādināt, ka viņš jūs ciena tādu, kāda esat.
Jūs esat greizsirdīga pret katru sievieti viņa dzīvē
Iespējams, ka problēma ir jūsos, bet, iespējams, ka problēma ir tajā, ka jūsu vīrietis pārlieku rotaļīgi runā ar pretējā dzimuma sievietēm. Jebkurā gadījumā – greizsirdība nekad ne pie kā laba nenoved.
Viņš jūs kaitina
Iespējams, ka viņš pārlieku daudz aizstāv sev interesējošu partiju. Iespējams, ka viņš pārāk skaļi čāpstina. Iespējams, ka ar savu klātbūtni vien viņš jūs izved no pacietības.
Jūs esat mainījusies uz sliktāko pusi
Pēc visa augstāk uzrakstītā, kurš gan nebūtu mainījies uz slikto pusi? Ar pareizo vīrieti pie sāniem jums vajadzētu zelt un plaukt. Jums nepieciešams vairāk smaidīt, nevis “eksplodēt” pret visiem un visu, cenšoties saprast, kas ar jums īsti notiek. Bet patiesībā jums vienkārši līdzās ir nepareizais cilvēks.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru