Ābolu etiķis atbrīvos no šīm desmit slimībām. Ļoti efektīvs līdzeklis!

Noskatieties video un uzziniet vienkāršu mājas ābolu etiķa pagatavošanas recepti!

Ābolu etiķis ir ārkārtīgi efektīvs līdzeklis, kam piemīt daudzas ārstnieciskas īpašības, kas dažādos veidos palīdz uzturēt veselību.

Mēs tev piedāvājam 10 ābolu etiķa izmantošanas veidus, kas satriec ar savu iedarbīgumu. Tā lietošana pirms miega ievērojami paaugstinās jūsu vispārējo Vese***as stāvokli!

☘ Ņemiet 1 tējkaroti ābolu etiķa, 1 tējkaroti medus un glāzi silta, tīra ūdens, samaisiet visu un pusstundu pirms miega izdzeriet, lai ārstētu gremošanas traucējumus un uzlabotu gremošanu.

☘ Augsts As**sspiediens ir viens no galvenajiem bezmiega iemesliem. Tāpēc ņemiet 2 tējkarotes ābolu etiķa + 150 ml silta, attīrīta ūdens pirms miega, lai novērstu problēmas ar miegu.

☘ Dzeriet glāzi ūdens, kam pievienota 1 tējkarote ābolu etiķa, ja jūs esat izsalkuši, lai novērstu problēmas ar lieko svaru un miegainību.

☘ Ņemiet 1 ēdamkaroti ābolu etiķa ar 1 glāzi silta, attīrīta ūdens, samaisiet un dzeriet 1 stundu pirms miega, lai ārstētu kuņģa skābumu.

☘ Ņemiet tējkaroti organiskā ābolu etiķa, kas pievienots krūzītei silta ūdens, dzeriet pirms miega, lai nomierinātu sāpes kuņģī.

Šķir nākošo lapu, noskaties video un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru