Aija Dembovksa Anglijā ļoti kritiskā stāvoklī tikusi nogādāta Slim**cā. Noticis, kas nopietns!

Šovu zvaigzne, kā arī Facebook vairāku grupu administratore Aija Dembovska atrodas smagā stāvoklī, kādā no Apvienotās Karalistes Slim**cām. Meitenes draudzenes un fanes vērsušās pie Skaties.lv, jo ir ļoti nobažījušās par Aijas veselību.

Par to, ka Aija tikusi nogādāta Slim**cā, tika paziņots vienā no viņas Facebook pārvaldītajām grupām un drīz vien ziņas izplatījās tālāk, lai saprastu, kas īsti viņai ir atgadījies.

Lasi vēl : Ak Dievs! Pirmo reizi ticis publicēts video ar Šrilankas teroristu, kur redzams, kā viņš ieiet baznīcā un….

Tiek ziņots, ka Aija Dembovska nonākusi Slim**cā dēļ nopietnām Vese***as problēmām, taču nekāda sīkāk informācija netiekot sniegta. Tieši tāpat atceļas jebkādas live tiešraides, ko viņa darīja gandrīz katru dienu savās Facebook grupās.

Tāpat grupā tikušas pievienotas vairākas bildes ar to, kā viņa izskatās. Pie Skaties.lv portāla vērsušies vairāki Aijas fani, kuri ir norūpējušies par Aijas veselību un nezina, ko lietas labā vēl var darīt.

Aija ir apstiprinājusi, ka viņas stāvoklis pašlaik esot stabils, taču neko vairāk viņa nevēlas paskaidrot, jo vēlas savu privātumu, kā arī vēlas, lai viņu pašlaik netraucējot.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru