Aizlidoja, bet diemžēl neatgriezās… Mājās palika bērns. Tiek atklāts, kas ir lidmašīnas traģēdijas bojāgājušie

Saistībā ar lielo traģēdiju, kas notika Maskavā, Krievijas mediji cenšas noskaidrot visus cilvēkus, kas gāja bojā un aprakstīt ar ko tie nodarbojas un kāpēc bija atbraukuši uz Masakavu, skumji, bet tas viss turp arī beidzās!

Viena no mirušajām ir Albina Pilipčuka. Viņa bija pabeigusi Maskavas Valsts tehnisko universitāti un sākusi strādāt par sabiedrisko attiecību speciālisti, kādā firmā, ziņo krievu mediju portāls”Life.” Maskavā viņa bija ieradusies kopā ar draudzeni darba darīšanās, taču atgriezties atpakaļ Murmanskā viņa vairs nevar…  Diemžēl turp ir palicis viņas dēls.

Jekaterina un Andrejs bija devušies uz Maskavu, lai svinētu svētkus un bija plānojuši 5. maijā atgriezties atpakaļ mājās, taču dēļ traģēdijas, tas vairs nav iespējams.

Jekaterina strādāja skolā par vēstures skolotāju un bija zinoša sieviete, taču Andrejs strādāja par ekologu Koļskas atomelektrostacijā. Viņi pat bija plānojuši drīzā nākotnē pārvākties uz Maskavu. Skumji, ļoti skumji…

Ir vēl citi bojāgājušie, tomēr ne pat visiem ir savākta informācija, tomēr drīzumā tā noteikti taps zināma!

Avots

Lasi vēl : Pircējs no Latvijas parādījis, cik maksā identiska prece Vācijā. Cenām ir nesaproti milzīga atšķirība, kā tas var būt?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru