Anglijas skolā ticis smagi piekauts puisis no Latvijas. Sitēji klieguši : “Brauc atpakaļ uz Krieviju!”

“Liverpoolecho” portāls ziņojis, ka zēnams ir uzbrucis vecāka gadu gājuma pusaudzis. Viss sācies, kad latviešu puisis vēlējies nopirkt sev pusdienas Hilsaidas vidusskolā Būtlā. Skola atrodas Mērsisaidas grāfistē.

“Liverpooolecho” ziņo, ka ticis piekauts 12 gadus vecs puisis, taču pēc Lielbritānijas Pol***jas ziņām tiek sacīts, ka puisim ir 13 gadi.

Uzbrucējs latviešu puikam ir iesitis pa galvu, atstājot teju bezsamaņā. Diemžēl sitieni esot turpinājušies pat tad, kad puisis atradies uz grīdas, neskatoties uz to, ka puisis centies aizsargāties no uzbrukuma.

Slim**cā puisis žurnālistiem ir pastastījis, ka ir paņēmis pusdienas un domājis doties uz tuvāko spēļu laukumu, taču kāds vecāks skolnieks vienkārši pienācis klāt, sācis aprunāt viņu, pēc kā sākās sitieni.

Latviešu puisis lūdzis, lai viņu liekot mierā, taču nekas nemainījās, ta vietā uzbrukuma spēks tikai palielinājās un puisis apgalvo, ka viņam tika veikti kādi 17 sitieni. Uzbrucējs esot pazudis, kad ēdnīcā paradījušies skolotāji.

Puisis atceras, ka kāds no skolnieku pūļa skaļi kliedza, lai braucot atpakaļ uz Krieviju neģēli!

Puisim pēc uzbrukuma ir biežas galvassāpes, nobrāzumi un skrāpējumi, kas atrodas uz muguras, rokām un deguna. Diemžēl viņš pateicis, ka skolā vairs nevēlas atgriezies, ņemot vērā visu psiholiģisko ietekemi.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru