Aplūko kā dzīvo bagātākais pāris Latvijā – kā karaļi!

Bagātākais cilvēks Latvijā – 43 gadus vecais “ABLV Bank” vadītājs Oļegs Fiļs – ar 40 gadus veco sievu Santu Kristiānu Zāmueli apprecējās pagājušā gada oktobra sākumā.

Lasi vēl: Coca – Cola laidusi apgrozījumā VESELĪGU dzērienu!

Tagad pāris intervijā atklājuši, kāda ir viņu ikdienas dzīve mājās un ārpus tām.

Zāmuele agrāk strādājusi par žurnāla “Cosmopolitan” galveno redaktori, taču šobrīd darbojas kā uzņēmēja un vīna un šampanieša eksperte.

Viņa žurnālam “Kas Jauns” pastāstījusi par mājas dzīvi un darbu dalīšanu ar jauno laulāto draugu.

Viņa žurnālam “Kas Jauns” pastāstījusi par mājas dzīvi un darbu dalīšanu ar jauno laulāto draugu: “Mēs mājās esam gandrīz vienlīdzīgi – pienākumus var veikt kā viens, tā otrs. (..) Vīrs no manis regulāri saņem skaistus, jaunus kreklus, jo uzskatu, ka sieviete vīrietim var pirkt drēbes, ne tikai vīrietis sievietei var gādāt rozes. Mums tas ir tā – normāli… Brokastis mēs gatavojam uz maiņām. Dažreiz es, dažreiz vīrs.”

Šķiet, ka abi divi ir apmierināti ar mājas kārtību. Fiļs intervijā izteicies šādi: “Jūtos labi, ka man blakus ir pašpietiekama sieviete. Īpaši sestdienās un svētdienās, kad man nav daudz jārunā. (..) Piemēram, es arī iemācījos cept steiku, un tagad darām to uz maiņām.”

Zāmuele arī slavē feminismu, kas tagad ir “modē”, kaut arī pati izteikta feministe nav.

“Neesmu kategoriska un netaisos kļūt par vīrišķīgu būtni, kas apzināti no sava stila izskauž sievišķību,” viņa stāsta. “Esmu sieviete, kura rūpējas par sevi. Sievietes loma sabiedrībā ir tikpat nozīmīga kā vīrieša. Tas ir jāsaprot. Un ir arī tā – ja sieviete sevi ciena, tad viņu ciena vīrietis, kas ir blakus.”

Laulājoties pāris noslēdza arī mantisko attiecību līgumu, kas paredz visas mantas šķirtību.

No iepriekšējās laulības Fiļam ir četri bērni, bet Zāmuelei – divi.

Lasi vēl: Prostitūta padalījās ar 10 dīvainākajām lietām ko viņai jautājuši klienti

Lūk, kāda automašīna!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru