Aplūkojot šo testu tu vari noskaidrot cik daudz bērnu tevi nākotnē sagaida

Astrologi ir pārliecināti, ka Zodiaka zīme nosaka to, cik jums dzīvē būs bērni. Cik tad bērnus sola tieši jūsu zvaigznes?

Auns daudzbērnu mamma – kareivis

Astrologi uzskata, ka sievietes Auni kļūs par māmiņu vismaz trīs vai četriem bērniem. Zvaigznes stāsta, ka šīs zīmes sievietes ir ļoti tuvas saviem tēviem, tādēļ pašas mēdz par tādiem kļūt saviem bērniem. Auni ir pašpārliecināti vecāki. Viņu attiecības ar bērniem var būt ļoti mīļas, taču, kad tiek izvesti ārā no pacietības, parasti nevēlas nevienā klausīties.

Vērsis – nopietnā divu bērnu mamma

Vērši parasti kļūst par divu bērnu māmiņu, turklāt bērniem ir neliela vecumu starpība. Vērši vienmēr cenšas sniegt pēc iespējas lielāku atbalstu savai ģimenei. Šīs zīmes pārstāves nekad nekritizē savu bērnus un tic, ka viņi paši spēj apzināties savas kļūdas. Bez jebkādiem pārspīlējumiem viņas var nosaukt par labākajām mātēm.

Dvīņi – neparedzamā dvīņu mamma

Pastāv ļoti liela iespēja, ka Dvīņi var arī dzīvē radīt dvīņus. Šīs zīmes pārstāves ir ļoti jūtīgas un viegli aizskaramas būtnes. Viņas ļoti pieķeras saviem bērniem, turklāt viņas nebaidās saviem bērniem pateikt, ka iespējams nemaz nav tik spēcīgas, kā viņiem varētu likties.

Skatīt turpinājumu nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru