Aprīļa horoskops: Kuram jau pienācis laiks “spīdēt”, kuram vēl jākaļ plāni klusībā?

Jaunava

Izaugsme tāpat kā laime vai skumjas nav lineāras. Šomēnes šķitīs, ka esi iestrēdzis vai tev piemeties vadātājs. Ir īpaši svarīgi saglabāt nākotnes vīzijas, nevis ieciklēties uz to kā ir tagad un šobrīd. Mīli sevi un dari to, kas tev patīk. Tikai spējot pieņemt esošo situāciju tu spēsi nākt klajā ar labāko lēmumu. Esi pacietīgs un tiecies uz augšu!

Svari

Pievērs uzmanību visiem, kas parāda sevi kā netaisnīgus un nejaukus, jo ar šādiem cilvēkiem tu negribi sapīties. Tici nevis tam, ko citi sola, bet gan tam, ko viņi dara. Visu pasauli tu viens neuzveiksi. Var jau, protams, mēģināt, bet tad šai cīņai nebūs ne gala, ne malas. Šomēnes pārliecinies, ka tu cīnies, lai kaut ko panāktu, nevis aiz spīta vai naida. Ja kāds tev nodara pāri, tas liecina sliktu par šo cilvēku, bet tas kā tu reaģē uz pāri darījumu pastāsta citiem arī par tevi.

Skorpions

Saule ir ienākusi tavu attiecību mājā un pilnmēness Skorpiona zīmē būs 29. aprīlī, tas nozīmē, ka tavs laiks spīdēt ir pienācis, Skorpion! Ņem vērā šo profesionālo padomu: izvēlies savas cīņas apdomīgi. Lai arī tev būs vēlme cīnīties par kāda cita taisnību, atceries, ka šāda rīcība tevi tikai novirzīs no mērķu sasniegšanas. Raksti pats savu stāstu, dejo pats pie savas mūzikas. Izdari izvēles, kas atspoguļo labāko tevī!

Strēlnieks

Šis mēnesis metīs īstu izaicinājumu tam, kā tu izmanto savus resursus un iespējas. Ja šomēnes esi spiests iztikt ar mazāku naudas daudzumu, saņem mazāk atbalsta vai izjūti vajadzību pēc kā cita, tad šajās jomās jāpalūkojas uz kopējo ainu. Tev jāiemācās iztikt ar to, kas ir dots, tas nav sods, bet gan dzīves pārbaudījums. Ja netiec ar ko galā, mācies kļūt inovatīvāks, lūdz palīdzību draugiem vai rodi iespēju citādi izmantot resursus.

Mežāzis

Ir pienācis brīdis iznākt uz skatuves. No 4. līdz 25. aprīlim būs īpaši labs laiks, lai darītu ko nozīmīgu. Ne vienmēr tas, kas labi izskatās uz papīra būs labs arī reālajā dzīvē. Iesaisties jaunos projektos vai attiecībās tikai pēc pamatīgas iepazīšanās un esi piesardzīgs! Šomēnes var šķist, ka ej pret vēju, tomēr pacietība darīs brīnumus!

Ūdensvīrs

Tu nevari izvairīties no rūpēm un raizēm, jo tās ir cilvēciskas īpašības. Par spīti tam, tu vari trenēt savu uzmanību un pievērst to tikai svarīgajām lietām, nebarojot bailes. Šis mēnesis pārbaudīs tavas attiecības ar stresu. Pievērs uzmanību tam, cik ātri tu atsvešinies, novērsies un zaudē prātu stresa situācijās un centies uzlabot savu stresa noturību. Tev ir dota iespēja veikt paliekošas pārmaiņas, it īpaši labi ar to veiksies aprīļa otrajā pusē, tādēļ centies paveikt visu un ierasties visos pasākumos, kuros solīji atrasties. Viss būs labi!

Zivis

Šomēnes dari tā, kā liek tava sirdsbalss, pat tad, ja tādēļ jāmēro garāks vai sarežģītāks ceļš uz mērķi. Dzīve nav taisns posms, tajā ir tik daudz mainīgo vērtību, kuras jāņem vērā… Tā vieta, lai censtos pārveidot citus cilvēkus, koncentrējies uz to, kas tev šķiet vērtīgs. Šomēnes centies kontrolēt savas domas un rīcību. Ir pienācis laiks lielām pārmaiņām un tu noteikti velies sevī saglabāt tās labākās īpašības, nevis bailes!

Avots: lovelanyadoo.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru