Ar šo labo ieradumu palīdzību ikviens var iegūt pievilcīgas aprises ieguldot minimālus pūliņus

9. Izvēlies lielākas maltītes

Pensilvānijā zinātnieku komanda nonāca pie secinājuma, ka liela maltīte, kas satur daudz šķidruma ir lielisks veids kā nepārēsties. Liela bļoda ar salātiem piepildīs vēderu ātrāk kā saujiņa riekstu, turklāt tā patiesi liks justies paēdušam.

10. Samazini uzņemtā cukura daudzumu līdz 6 tējkarotēm diennaktī

Uzņemot palielinātu daudzumu cukura pastāv nopietns risks iegūt 2 tipa cukura diabētu kā arī tas noved pie aptaukošanās. Vese***as eksperti iesaka dienā nepatērēt vairāk kā 6 tējkarotes cukura.

11. Esi nedaudz egoistisks

Diētas ārste Anna Fletčere iesaka biežāk nostādīt sevi galvenajā lomā un rūpēties par savu ķermeni. Neziedo visu labāko citiem -vispirms parūpējies pats par sevi!

12. Piebīdi darba galdu tuvāk logam

Pētījumi pierāda, ka dienasgaisma pozitīvi ietekmē divas lietas: miega kvalitāti un produktivitāti. Lai uzturētu sevi labākajā formā, nodrošini sev pietiekoši apgaismotu darba vietu.

13. Dzer siltus dzērienus

Silti dzērieni krasi samazina vielmaiņas procesa atlikumu daudzumu, tādējādi palēninot novecošanu. Tēja vai glāze silta ūdens uzlabos gremošanas sistēmas darbību, uzlabos vielmaiņas procesus, kā arī uzlabos As**scirkulāciju.

14. Netīri zobus pēc ēšanas

Speciālisti neiesaka tīrīt zobus uzreiz pēc ēšanas – jāpagaida vismaz 30 minūtes. Ja tu apēdi vai izdzēri kaut ko skābu, tad zobu tīrīšana var bojāt emalju.

Lasi vēl: 8 vienkārši indiešu noslēpumi veselīgiem un skaistiem matiem

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru