Ārsts teica, ka bērns nav izdzīvojis. Sieviete lūdza ārstu iziet un viņas vīru izģērbties un nogulties pie viņas ar jaundzimušo bērniņu

Ārsts apsēdās uz Oggas kundzes Slim**cas gultas malas un jautāja pārim, vai viņi jau iedevuši vārdu mazulim. Tad viņš viņiem teica, ka medicīna nevar neko darīt, lai glābtu Džeimiju.
“Es redzēju, ka viņš smok, bet ārsts teica, ka viss jau ir bezjēdzīgi. Es paņēmu Džeimiju no ārsta un lūdzu ikvienu atstāt mūs, lai atvadītos. Viņš bija auksts, un es tikai gribēju sasildīt savu mazuli, “- saka viņa māte.
“Mēs centāmies tik daudzus gadus tikt pie bērniņa, un es jutos vainīga… Es tikai gribēju viņu apskaut, es viņu apgriezu un liku manam vīram novilkt savu kreklu un iekāpt gultā pie mums. Es zinu, ka tas izklausās muļķīgi, bet es nebiju gatava tik viegli padoties. ”

Lasi vēl: Meitenītes ģimene jau bija zaudējusi cerību…Taču pēkšņi mazā piecēlās un pateica ko tādu, kas atgrieza viņu atpakaļ dzīvē!

“Mēs centāmies pārliecināt mazuli palikt pie mums: mēs pastāstījām viņa vārdu un ka viņam ir dvīņu māsa, to cik grūti mums bija panākt to lai viņu izdotos satikt …
Tad viņš atvēra acis. Viņš sāka elpot un satvēra Deiva pirkstu. Ja mēs būtu ļāvuši ārstiem iziet ar viņu, Džeimijs nebūtu ar mums!”

Mātes un tēva mīlošajā apskāvienā šis mazais zēns sāka kustēties, un viņa elpošana kļuva stiprāka. Medicīniskais personāls atkal steidzās palīgā un kopā viņi atgrieza bērnu atpakaļ pie dzīvības.
Jāatzīmē, ka kopš dzimšanas brīža Džeimijam vairs nav bijušas nekādas Vese***as problēmas. Viņš ir pilnīgi normāls bērns! Vecāki ļoti baidījās, ka viņš varētu attīstīt smadzeņu paralīzi skābekļa trūkuma dēļ, bet tas nenotika.

Šodien Džeimijam un Emīlijai ir pieci gadi, un vecāki tikai nesen viņiem pastāstīja šo brīnišķīgo pestīšanas stāstu.
“Emīlijaizplūda asarās, viņa bija ļoti pārsteigta, un sāka apskaut Džeimiju,” – teica Keita
Divus gadus vēlāk ģimene tika papildināta – dvīnīšiem tagad ir brālītis!
“Viņam ir jaunāks brālis, Čārlijs, kam patīk kaut ko stāstīt visiem, kas klausās viņu. Piemēram: “Kad es piedzimu, es biju resns, un dvīņi bija vāji. Džeimijs bija vispirms Mir*s, bet tagad viņš ir dzīvs! ”

Ģimene izveidoja īpašu interneta kopienu arDžeimija vārdu, tā vāc līdzekļus Miracle Babies Foundation, organizācijai, kas atbalsta priekšlaicīgi dzimušiem un slimiem jaundzimušajiem.


Un laimīgais tēvs Deivs gatavojas Ironman labdarības triatlonam: nopeldēt 3,8 km + 180 km ar velosipēdu + maratons.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru