Astroloģiskā prognoze 16. augustam 2018. gadam

16.augusts. Prognoze. Ceturtdien daudzus plānus nāksies mainīt atkarībā no apstākļiem. Ārējie faktori vai citu cilvēku uzvedība ieviesīs korektīvas Jūsu dienas gaitā. Tas notiks negaidīti un tāpēc būs visai kaitinoši. Taču vēlāk noskaidrosies, ka visas izmaiņas nāks par labu Jums un Jūsu darīšanām.

Lasi vēl: Gailenīšu laiks rit pilnā sparā! Kā pareizi uz ziemu iesālīt gailenītes?

Tāpēc nesteidzaties ar secinājumiem, nevajag pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Līdz apmēram augusta beigām vēlams ieturēt nosvērtību un mērenību it visā. Tas vienlīdz attiecināms gan uz auto vadīšanu, gan uz sava viedokļa paušanu kādā jautājumā. Nebūs precīzi teikt, ka iestājas ārkārtas situāciju un avāriju periods. Nepatikšanas negaida mūs uz ceļa, mehānismu iekšienē vai aiz stūra. Visdrīzāk, mēs paši kļūstam neuzmanīgi, steidzamies, pārkāpjam noteikumus un radām avārijas situācijas.

Kas mums tiešām šobrīd sanāks un kas ir jādara ātri, tas ir jādomā un jāizdomā. Šis ir ļoti labs laiks analītikai un analizēšanai, jebkādu datu un ziņu pārbaudei un precizēšanai. Šobrīd var uzsākt jaunu metožu pielietošanu uzskaitē, vadībā un dokumentu apritē. Labs brīdis, lai mainītu savus personīgus kārtības noteikumus, vai lai mēģinātu mainīt savas nodaļas vai visa uzņēmuma darba kārtību. Proti, šobrīd nav tas labākais brīdis nopietnu soļu speršanai ārpasaulē, taču ir piemērots laiks, lai koriģētu savu darbu, lai veiktu savu iekšēju reorganizāciju.

Šobrīd ir arī labvēlīgs laiks, lai uzsāktu profilaktiskās procedūras savas Vese***as uzlabošanai. Jebkāda Vese***as veicināšana šobrīd nāks mūsu organismam tikai par labu. Ja Jums rit, vai tuvākajās dienās ir iecerēts atvaļinājums, tad izvairāties no palielinātām fiziskām slodzēm līdz pat mēneša beigām. Tas gan nenozīmē gulēšanu caurām dienām.

Piemēram, Jūs varat mierīgi doties ekskursijās, ik pa laikam nobaudīt tasīti iecienītā dzēriena kādā jaukā kafejnīcā. Var izbaudīt arī jūras peldi, galvenais nepārpūlēties. Taču pirmo reizi stāties uz ūdensslēpēm gan nevajadzētu. Tie ir jauni vingrinājumi un neierasta slodze, ar kuru Jums būs grūti tikt galā.

Avots:

nicestyle

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru