Astroloģiskā prognoze nedēļai no 17. līdz 23. septembrim

Visa šī nedēļa paies saspringtās enerģijas zīmē, ko varēs lieliski izmantot dažādu šķēršļu nojaukšanai un jaunu virsotņu sasniegšanai. Šajā laikā nesanāks laiski atlaisties uz dīvāna un nesteidzīgi baudīt dzīvi.

Iesākumam jūs uzmundrinās Marsa un Urāna kvadrants, tā izskaņa gaidāma otrdien (18.09.). Ilgu laiku tas piešķīra mūsu dzīvei asumiņu, un nu tas tuvojas savam loģiskajam nobeigumam! Tas nesa mums neprātīgus apkārtējo izgājienus, īpaši tas skar stipro dzimumu. Tas lika mums justies neapmierinātiem un garlaikotiem. Tas nesa graujošos apstākļus, kas pārsteidza mūs nesagatavotus.

Taču varam secināt, ka šis aspekts dāvājis mums jaunu pieredzi, reaģējot un rīkojoties neparedzētu situāciju apstākļos, prasmi riskēt un atjaunoties. Šī aspekta izskaņā mēs varam paspēt pabeigt iepriekš uzsākto un jau apzināti pieņemt pārmaiņas savā dzīvē, tai skaitā reizi par visām reizēm pārtraukt nevajadzīgās saites un sakarus.

Tomēr šis pats aspekts šonedēļ paaugstinās avāriju risku, esiet uzmanīgi uz ceļiem, kā arī ar elektrību un tehniku. Visvairāk šādai ietekmei būs pakļauti Vērši, Lauvas, Skorpioni un Ūdensvīri kas dzimuši laikā no 20.-23. aprīlim, 23.-26. jūlijam, 24.-27. septembrim, 20.-23. janvārim.

Nedēļas beigās (sestdien un svētdien, 22 un 23.09.) sākumā Merkurs, un tad arī Saule pāriet Svaru zīmē, padarot aktuālas sadarbības, norunu, dialogu, harmonijas un godīguma tēmas. Taču abas planētas atduras pret Saturna saspringumu, tas diemžēl var sagādāt vilšanos savos tuvajos un mīļajos cilvēkos.

Citu rīcība var izrādīties netaisnīga, sliktākajā gadījumā iepriekšējās vienošanās tiks atsauktas vai netiks ievērotas. Ir pienācis laiks pievērst uzmanību tam, cik lielu atbildību par kopīgi paveikto vai par kopīgu attiecību veidošanu uzņemas katrs no dalībniekiem.

Šis ir laiks godīgas sadarbības veidošanai. Lai to īstenotu, var nākties aplūkot situāciju no otra cilvēka skatupunkta. Esiet taisnīgi savos spriedumos, liekat emocijas malā, iemācieties pateikt „nē” un ievērojiet subordināciju. Īpaši svarīgi tas būs Auniem, Vēžiem, Svariem un Mežāžiem, kas dzimuši laikā no 21.-25. martam, 22.-26. jūnijam, 23.-28. septembrim, 22.-26. decembrim.

Saspringta Saules un Saturna aspekta ietekme var radīt īslaicīgu spēku izsīkumu, apātiju un neticēšanu saviem spēkiem. Būs jāsaņem sevi rokās, jāizrāda pacietība un nedrīkst padoties neveiksmju priekšā, jo tās šobrīd ir visai iespējamas. Jums palīdzēs dienas režīma ievērošana, punktualitāte un nemitīga piepūle, tad jaunnedēļ jūs tiksiet atalgots! Tas ir aktuāli visiem, kam dzimšanas kartē ir Saules un Saturna mijiedarbība, īpaši, ja tā ir saspringta.

Saspringta Merkura un Saturna mijiedarbība var radīt radošo krīzi rakstniekiem un dzejniekiem, daudz darba būs tehniķiem un visiem tiem, kam darbs saistīts ar cipariem. Šobrīd nav tas labākais laiks iedvesmotai daiļradei un poēzijai, taču veiksmīgs tas būs grafiku sastādīšanai, skaitļojumiem un pētījumiem. Veiksme uzsmaidīs tiem, kam dzimšanas kartē ir Merkura un Saturna aspekts. Taču tas prasīs zināmu piepūli, aizmirstot par atrunām „es nevaru” vai „man nesanāk”. Novēlam visiem veiksmi šajā sarežģītajā nedēļā!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru