Astrologs paredzējis šīm 5 zodiaka zīmēm šogad kāzas – apsveicam, mīļie!

Dvīņi

Kā tiek uzskatīts kāzu horoskopā, Dvīņiem ir jāvelta daudz laika sev pašiem. Laiks ir labvēlīgs kāzu ceremonijai, jo īpaši tad, ja tās notiks vasarā. Dvīņiem ir jābūt izlēmīgiem, jo pretējā gadījumā labvēlīgais liktenis var novērsties no viņiem. Ja tev ir otra pusīte, kuru tu ļoti mīli, tad nedomā daudz – appreci!

Svari

Svariem ir ļoti lielas izredzes apprecēties. Laiks ir perfekts tieši šim burvīgajam laikam, jo īpaši septembra sākumā. Svariem šis laiks ir labs ģimenes plānošanai, jo zvaigznes ir tavā pusē. Ja kāzas būs šajā gadā, tad laulība būs izdevusies un mīlestība neizsīks.

Skorpions

Šai zīmei ir vislabākās izredzes uz kāzām. Varat droši mesties laulību virpulī gada sākumā vai beigās. Tas ir jūsu laiks! Laulība būs ilgstošas un laimīgas. Ne tikai laulātie būs priecīgi, bet arī visi apkārtējie, jo sevišķi tuvākie ģimenes locekļi.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir laiks beidzot noenkuroties un uzsākt ģimenes dzīvi. Pāriem ir pienācis laiks iestāties laulības dzīvē. Kāzas vēlams rīkot pavasarī. Ja šajā gadā nolemsi apprecēties, tad zvaigznes sola, ka laulība būs izdevusies un piedzīvojumu pilna.

Zivis

Jums gaidāmas krāšņas kāzas, taču ir jātur acis vaļā, jo zvaigznēs rakstīts, ka liela iespēja ir, ka jūs apmānīs. Turi acis plaši vaļā, lai nerastos tik nepatīkama situācija. Kāzs vēlams rīkot novembra mēnesī, tas būs visveiksmīgākais gada mēnesis jums.

 

Vēlam Jums mīlestību!

 

Avots: russianinfo.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru