Atklājas jaunas un iepriekš nepaziņotas detaļas par jaunieša nāvi, kas tika atrasts uz elektrovilciena jumta!

Aprīļa vidū Latviju pāršalca traģiska vēsts – izklaides uz elektrovilciena jumta izrādījušās liktenīgas kādam četrpadsmit gadus jaunam puisim. Vairāk informācijas varam iegūt no LTV pārraides “4. studija”, kurā tiek apgalvots, ka jaunais puisis negadījuma laikā bijis kopā ar kādu. Ņikitas mirušais ķermenis tika uziets uz elektrovilciena jumta, kas kursējis maršrutā Rīga – Tukums. 

Tiek pieļauts, ka zēns bijis kopā ar saviem  līdzgaitniekiem, kā arī tas, ka šīs ekstrēmās izklaides tikušas filmētas.

AS ’’Pasažieru Vilciens” (PV) darbinieks Egons Ālers LTV pārraidei atklāj faktus par negadījumu, kā, piemēram, izpildot apskati transportlīdzeklim pēc negadījuma, var secināt, ka Ņikita nav bijis viens pats.

Zēna mirstīgās atliekas atraduši vilciena tehniskie strādnieki, kas līķi atrada, veicot sabiedriskā transportlīdzekļa uzturēšanas un tīrīšanas pienākumus, puiša līķis gan uz vilciena jumta atradies vairākas stundas. Pēc PV darbinieka aplēsēm, zēna ķermenis saņēmis ap 3000 voltu stipru šoku, kas bijis nāvējošs.

Lasi arī: Skulme un Kivičš beidzot pazūd no Latvijas uz visiem laikiem! Cilvēki neslēpj atvieglojumu

‘’4. Studija” veikusi izpēti, kurā secināts, ka Ņikita bijis kādas jauniešu grupas pārstāvis, kuri nodarbojušies ar ekstrēmu video veidošanu, kā arī ar huligānismu. Nofilmētie materiāli ir redzami sociālajā vidē, grupējumam ir divi vadītāji, kuru pseidonīmi ir Ernests un Kreizi (Crazy no angļu valodas-Trakais).

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru