Atklājušās jaunas ziņas par Akropoli, cilvēki neizpratnē par notikušo!

Viens no pagājušās nedēļas apspriestākajiem notikumiem bija milzīgā jaunā tirdzniecības centra “Akropole” atklāšana, kas atrodas Rīgā, un kura atklāšana notika pagājušajā ceturtdienā, 4. aprīlī. Grandiozais tirdzniecības un izklaides centrs atrodas Rīgā, Maskavas ielā 257.

Veikala atklāšana norisinājās neierastā dienā – Ceturtdienā, taču tas nav apturējis lielos cilvēku pūļus, kas ieradās uz veikala atklāšanas svinībām. Apkārtējos cilvēkos gan šīs ļaužu masas ir izraisījušas dziļu neizpratni, vai tiešām šiem cilvēkiem nebija jāatrodas darbā? Kā tiek vēstīts, šo pasākumu apmeklējuši vairāki tūkstoši iedzīvotāju.

Daudzi ir arī neizpratnē par to, kāpēc jāpavada diena tādā burzmā, jo Rīgā jau ir iepirkšanās centri ar tādiem pašiem veikaliem tajos, līdz ar to viņi neskata jēgu šim atklāšanas pasākumam, un neko īpašu jaunatvērtajā iepirkšanās centrā neredz.

Vēl daži ir sašutuši, jo šādas cilvēku masas nav redzamas nevienā piketā, kas ir  vērsti tikai uz vienīgi uz iedzīvotāji dzīves uzlabošanu, īpašu uzsveru liekot uz to, ka šis pasākums notika tieši darba dienā- ceturtdienā. Tiek lēsts, ja tik daudz cilvēku apmeklētu kaut daļu no organizētajiem piketiem, valstī jau sen būtu daudz labāks ekonomiskais un sociālais līmenis.

Arī sociālie tīkli neklusē – vietnē Facebook tiek izteikti viedokļi, ka ikdienā cilvēki sūkstas par naudas trūkumu, bet šādā situācijā, kad jāapmeklē jauns tirdzniecības centrs, cilvēkiem naudas pietiek.

Kā jau vēstīts iepriekš, “Akropolē” kopumā būs 170 dažādas iepirkšanās un izklaides vietas – viss atrodams vienuviet- 60 000 kvadrātmetru tirdzniecības plašumos. Tirdzniecības centrā ir atrodams arī “Maxima XXX” lielveikals, kura izveidē ieguldīti vairāk nekā trīs miljoni eiro un izveidotas jaunas 200 darba vietas.

“Akropoles” autostāvvietā ir vieta 2300 automašīnām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anete</cite>

    Tirdzniecības centra apmeklēšanai naudu nevajag – stāvvieta bez maksas, un pirkt kaut ko arī nav obligāti.
    Es tur nebiju, jo nepatīk burzma un negribēju iekļūt kādā fotogrāfijā, bet apskatīties kaut kad aizbraukšu.
    Par piketiem vispār stulbi – it ka no tiem kaut reizi kaut kas būtu mainījies!

  • <cite class="fn">Artûrs</cite>

    Ko var dirst, ne ko nepirka u,t,t, tur cilvèki plèsàs lai tiktu pie precèm . Tas liecina ka pàrtikuši !

Pievienot komentāru