Atklāsim jums 3 veidus kā likt vīrietim vēlēties ar tevi satikties. Zvans garantēts!

Kad vīrietis sāk tevi aplidot, tas ir ļoti satraucošu un reizē arī patīkami. Viņš raksta, zvana, piedāvā satikties. Tā jums pamazām rodas attiecības. 

Pats grūtākais – noturēt viņa interesei par tevi. Ja viņš pazūd pārāk ātri, tad visticamāk tu paliksi viena. Lai to nepieļautu tev ir jāzina 3 noslēpumi, kā likt puisim vēlēties ar tevi turpināt satikties. Noteikti saglabā!

Lasi vēl: Noskaidro kas jāzina par katras zodiaka zīmes vīrieti, lai viņš tevī neprātīgi iemīlētos! Saglabā!

Neskrien viņam pakaļ

Kad puisis sāk skriet tev pakaļ, tu viņam pakaļ neskrien. Nedari visu viņa vietā: nesauc viņu uz randiņu, neplāno nekādus plānus. Tas nav vajadzīgs.

Vīriešiem patīk pašiem iekarot sievietes, viņi nemīl, kad viņus medī, viņi taču ir – tēviņi, mednieki un plēsēji. Ja esat samainījušies vietām, tad viņš ātri vien zaudēs interesi.

Nekļūsti pārāk pieejama

Rūpes – ļoti būtiska attiecību daļa. Ja tu kļūsti pārāk pieejama viņam, tad tu viņam vairs nebūsi nekāda mīkla un viņam vienkārši paliks garlaicīgi. Vīrieši iemīlas visā nezināmajā.

Lai tā ir viņa ideja

Viņam ir jādomā, ka viņam ir jācenšās savādāk viņš var tevi pazaudēt. Tas ir ļoti svarīgi. Viņš nedrīkst just, ka neatkarīgi no tā, kā viņš uzvedīsies tu viņu nepametīsi, pat tad ja viņš krāps. Nedari tā!

Sargiet viens otru!

 

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru