Atpazīstat sevi? Trīs zodiaka zīmes, kas pārtrauks attiecības daudz ātrāk, nekā jūs paspēsiet pamirkšķināt

Ir cilvēki, kas tik ļoti baidās no atbildības un sāpēm, ka bieži vien pārtrauc attiecības, kuras lāga pat vēl nav sākušās. Viņi visdrīzāk salauzīs sava partnera sirdi, nevis ļaus to salauzt sev. Lūk, tās trīs zodiaka zīmes, kas vislabprātāk izvairīsies no attiecībām:

Lasi vēl: Kādēļ ārsti līdz pat šim brīdim klusē par šo lēto medikamentu? Tik daudz labu īpašību un nekādu ķimikāliju

Ūdensvīrs: bēguļojošais mīlnieks
Jums dienu no dienas nepieciešams Ūdensvīrams sniegt nelielas mīlestības devas. Ja jūs parādīsiet viņam savu mīlsetības plūdumu jau trešajā randiņā, tad paspēsiet vien pamanīt, kā pazib papēži brīdī, kad viņš mūk no jums projām. Būdama viena no visneparedzamākajām zodiaka zīmēm, Ūdensvīrs dod priekšroku dzīvot pēc saviem noteikumiem, darot ko un kad vien vēlas. Ja situācija pārāk ātri kļūst nopietna, Ūdensvīrs muks prom no attiecībām. Ja viņš jūt, ka tiek piesiets, bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem pārtrauks šīs attiecības.
Nav runa par to, ka viņi vienmēr vēlas palikt vieni. Vienkārši viņi tik nopietni attiecas pret attiecībām, ka noteikti nevēlas tās veidot ar ko pagadās. Viņi labāk būs vieni līdz brīdim, kamēr atradīs savu īsto un vienīgo.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru