Atrasta CILVĒKA GAĻA, kādā Macdonald`s ēdnīcā!!! Neko nesaprotu….

Pirms laiciņa internetu pāršalca ziņa, ka kādā Macdonalds ēdnīcā atrasta cilvēka gaļa. Sākām pētīt šo tekstu un secinājām, ka…

Inspektori apsekojot šo ēdnīcu konstatēja, ka cilvēka gaļa tika atrasta 90% burgeros, bet zirga gaļa 65% ēdiena. Kā tekstā tiek vēstīts, tad FBI aģents Loids Harisons reportieriem pavēstija, ”Nekas nav sliktāks par cilvēka gaļu, atskaitot bērnu gaļu”.

Lasi vēl: Kādam ir jābūt tavam naudas makam, lai tajā vienmēr būtu naudiņa…

Cilvēki ir nesaprašanā, jo nezina vai ticēt briesmīgajam notikumam. Iespējams stāsts ir safabricēts un nekāda cilvēka gaļa netika atrasta šajās ēdnīcās. Pēc šīs informācijas izplatīšanās cilvēki sāka sekot jaunākajai informācijai un beigu beigās, protams, izrādījās, ka tās ir pilnības bļēņas.

Ja esiet iepriekš sociālajos tīklos lasījuši šo briesmīgo stāstu, tad nomierinieties – tā nav taisnība. Pagaidām tiek noskaidrots, kurš šo safabricēto rakstu laida klajā. Dēļ šīs nepareizās informācijas simtiem Macdonald`s restorānu cieš no klientu trūkuma.

Iesiet mierīgi un neļaujieties ticēt, kam tik neticamam!

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lasītāja</cite>

    Pirms laiciņa internetu pāršalca ziņa, ka kādā Macdonalds ēdnīcā [ori: gaļas pārstrādes uzņēmumā] atrasta cilvēka gaļa. Sākām pētīt šo tekstu un secinājām, ka…

    Inspektori, apsekojot šo [meat factory! tā nav ēdnīca! gaļas pārstrādes cehu [divdabja teicienu atdala ar komatiem], konstatēja, ka cilvēka gaļa [saistvārdu nevajag] atrodama 90% burgeru [deviņdesmitprocentīgi burgeri? vai deviņdesmit procentos burgeru? — kas tad atrada to gaļu – vai tad ne paši inspektori? kā tad tā gaļa var būt “atrasta”?], bet zirga gaļa — 65% ēdiena. Kā tekstā tiek vēstīts, tad [Teksts vēsta, ka] FBI aģents Loids Harisons reportieriem pavēstija [pavēstīja raksta ar garo ī], ”Nekas nav sliktāks par cilvēka gaļu, atskaitot [literārā valodā “izņemot”] bērnu gaļu”.
    Šādu materiālu publicēšana nozīmē, ka izglītotie lasītāji jūsu saites nevirinās. Protams, neizglītotu lasītāju ir vairāk, bet kāpēc slinkuma pēc atteikties no tirgus daļas? Neizglītotie savukārt nekādu starpību nejutīs.

Pievienot komentāru