Atšķirība starp parastām cigaretēm un elektroniskām ir milzīga! Bet cilvēki tam netic! Šokējošs eksperiments!

„Mēs vēlamies mudināt vairāk smēķētāju pilnībā pārtraukt smēķēšanu, pārejot uz e-cigaretēm vai citiem nikotīna aizstājējiem, piemēram, plāksteri vai košļājamo gumiju, jo tas ievērojami palielinās viņu izredzes gūt panākumus.”

Smēķēšana ievērojami palielina risku saslimt ar vairāk nekā 50 nopietnām slimībām, tostarp vēzi un sirds slimībām, un divkāršo nāves risku no insulta.

No 6,1 miljoniem smēķētāju Anglijā seši no desmit vēlas atmest smēķēšanu, bet daudzi cenšas to darīt, izmantojot tikai gribasspēku – neskatoties uz to, ka šī ir vismazāk efektīvā metode.

Nesenie pētījumi liecina, ka smēķētājiem, kuri atmeta smēķēšanu ar elektronisko cigareti, ir mazāka iespēja atsākt smēķēšanu.

Doktore Leonarda teica: „Es piedalījos šajā eksperimentā, jo katru dienu es redzu smēķēšanas postošo ietekmi uz cilvēku veselību, bet es reti saņemu iespēju faktiski parādīt cilvēkiem, kas notiek viņu organismā, kad viņi smēķē.

Un, kad es iesaku e-cigaretes, es dzirdu par dažiem nepareiziem priekšstatiem, kuri ir cilvēkiem.
Šī eksperimenta rezultāti skaidri parāda, ka katras izsmēķētās cigaretes dūmi rada darvas iekļūšanu organismā un izplata  indi visās asinīs.

Veipings ir daudz mazāk kaitīgs nekā smēķēšana, un es ceru, ka šis eksperiments mudinās smēķētājus pamest smēķēšanu. Neatkarīgi no tā, cik vecs tu esi, nekad nav par vēlu pārtraukt.”

Un vai tu smēķē? Varbūt labāk ir pāriet uz veipingu?

avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">INESE</cite>

    smiekliigi, darvu ieelpot nebaidaas, bet elektroniskaas varētu kaitēt. Man kaa svaiga gaisa cieniitaajai maz interesee tabakas vai elektroniskaas cigaretes atskiriibas, tikai uzjautrina tēma. Ja negribi kaiteet veseliibai-ELPO SVAIGU GAISU. NETICĒTIET,TAS IR SUPERIIGI

Pievienot komentāru