Babas Vangas pareģojumi tik tiešām sākuši piepildīties?

Teju katrs no mums kaut reizi ir dzirdējis par Babu Vangu, kura ir slavena ar saviem neskaitāmajiem pareģojumiem, kuri tik tiešām arī ir piepildījušies un viens no slavenākajiem ir 11. Septembra terorakts, kurā viņa bija pareģojuši par diviem lieliem dzelzs vanagiem, taču neviens nezināja, ko tie nozīmēs.

Pašlaik mediju uzmanību aizvien vairāk sāk piesaistīt Eiropā notiekošais un tas viss tiek cieši saistīts ar Vangas pareģojumiem un ne par velti! Atliek tikai pieminēt to, ka daudzi tulkotāji cenšas ar lielākajiem spēkiem, lai atminētu visus Vangas pravietojumus, jo ne visi ir vienkārši izskaidrojami.

Pašlaik populārākais un zināmākais pravietojums ir saistīts ar Vangas pravietojumu, kurš vēstīja par to, ka ap 2018. gadu : “Nelaimes nāks no visurienes, tās skars vairākas tautas, cilvēki ies bez apaviem, bez apģērba, dzīvos bez ēdiena un gaismas.” Lielākā daļa šo visu saista ar bēgļu krīzi, kas masveidā dodas uz Eiropu, taču vai tas ir saistīts vēl kādā ziņā ?

Taču pašlaik visus skaidrotājus uztrauc viņas izteikumu, kas varētu atbilst mūsdienām : “Tas, kas ir kopīgs un vienots, sabirs gabalos. Tas viss atradīsies blakus Krievijai!?” Tulkotāji šo visu cenšas attiecināt uz Eiropas un tās bēgļu krīzi, kas tiešām sakrīt ar realitāti, tomēr daudzus nepamet doma, ka demžēl aiz tā visa slēpjas, ka daudz lielāks, kādas ir Jūsu domas?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru