Bagātnieka meita pirms 10 gadiem atraidīja nabaga puisi. Nu viņi satikušies atkal!

Kādas īpašības Jūs meklējat savā partnerī? Laikā, kad es biju jaunāka, mani piesaistīja izskatīgi puiši ar labu humora izjūtu. Tomēr laika gaitā lielāku pievilcību manās acīs ieguva vīrieši, kas bija galvenokārt gudri, saprotoši un atbildīgi. Šādi, laikam ritot, manas domas pamazām mainījās un es sapratu, ka vēlos vīru, no kura mūsu bērni var mācīties piemēru, kādam jābūt vīrietim.

Protams, ne visām sievietēm tā ir, joprojām ir sievietes, kas meklē partneri, kas noliks tām pasauli zem kājām. Līdz ar to viņām būtiskākais ir bankas konta stāvoklis un spēja strādāt un tikt pie naudas.

Šis stāsts par bagāta vīra meitu, kas atraidīja nabadzīgu puisi, kurš nespēja nodrošināt viņas grezno un izlutināto dzīvesveidu. Desmitgadi vēlāk viņi satikās vēlreiz un šoreiz jau ir pavisam cits stāsts, kas liks padomāt…

Te nu ir šis mīlasstāsts:

Nabadzīgs puisis bija iemīlējies bagāta tēva meitā.

Mīlestības pārņemts, puisis meiteni bildināja, taču tā viņu atraidīja, sakot: “Tu mēnesī kopā saņem tik, cik es dienā iztērēju. Kā Tu domā, ka mēs varētu būt laimīgi kopā un es Tevi varētu apprecēt? Es Tevi nespēju mīlēt, aizmirsti par mani un appreci kādu, kas ir vienā līmenī ar Tevi.”

Tomēr, neskatoties uz skarbo atraidījumu, puisis nespēja tikt pāri savām jūtām.

Desmit gadus vēlāk viņi neplānoti un nejauši satikās kādā iepirkšanās centrā.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru