Bagātnieka meita pirms 10 gadiem atraidīja nabaga puisi. Nu viņi satikušies atkal!

Viņa puisi uzreiz atpazina, sasveicinājās un jautāja, kā viņam iet un pastāstīja, ka pati ir apprecējusies ar gudru biznesmeni, kas saņem 15 700 dolārus mēnesī. Viņa pajautāja: “Vai Tu varētu to pārspēt?”

Protams, puisim šī frāze iedūrās sirdī, domājot, cik ļoti viņš šo sievieti pirms gadiem bija mīlējis. Taču viņš aizturēja asaras un neko neatbildēja.

Pēc dažiem mirkļiem no tuvējā veikala iznāca sievietes vīrs un, pirms viņa sieva paguva bilst kaut vārdu, sasveicinājās ar sievas kompāniju: “Ser? Labvakar! Es redzu, ka esat iepazinies ar manu sievu!”

Vīrietis atbildēja: “Arī jums labvakar, mister…?”

“Kārtera kungs, ser!”

Vīrs pagriezās pret sievu un paskaidroja viņai: “Dārgā, iepazīsties, tas ir mans priekšnieks. Viņš ir tas, kuram ir 100 miljonu projekts, pie kura mēs šobrīd strādājam.”

Sieva šokā nebija spējīga nekā atbildēt uz šo informāciju.

Viņas iepriekš atraidītais pielūdzējs pasmaidīja un noteica: “Labi, Kārtera kungs, bija lieliski jūs abus satikt. Lai jums jauka diena! Taču diemžēl man jādodas, jo mani gaida darbi. ”

Kad Kārtera kungs aizgāja, abi palika brīdi stāvam, līdz sieva pārvarēja šoku un joprojām neticībā jautāja vīram: “Tas tik tiešām bija tavs priekšnieks?”

“Jā, mīļā. Viņš ir ļoti laipns un pazemīgs cilvēks ar skumju dzīvi. Stāsta, ka viņš esot ļoti mīlējis kādu meiteni, kas viņu atraidījusi, jo bijis pārāk nabadzīgs. Atraidījums un zaudētā mīlestība viņu ļoti sāpinājuši, tāpēc viņš sācis ļoti smagi strādāt, lai kļūtu veiksmīgs. Šobrīd viņš ir multimiljonārs un pelna miljonus mēnesī. Tomēr viņš tā arī nav apprecējies, jo joprojām nespēj tikt pāri jaunības dienu atraidījumam un nav atradis jaunu mīlestību. Iedomājies, cik laimīga būtu tā sieviete tagad, ja nebūtu atraidījusi viņu?”

Sieva šokā klusēja un nespēja bilst ne vārda.

Stāsta morāle: dzīve ir īsa un tā ir kā spogulis – ko paši atstarojat, to arī redzat. Tāpēc nevajag būt lepniem un iedomīgiem, jo viss var mainīties ļoti ātri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru