Beidz šīs lietas publicēt savā Facebook profilā!

Facebook`s ar mums kopā jau ir tik ilgi, ka cilvēki sāk tur ievietot tādu informāciju, kuru nebūtu vēlams ievietot tur. Noteikti kaut divas lietas no šīm arī tu esi ievietojis savā profilā!

Ir lietas, kuras jūs nedrīkstat ievietot savā FB profilā. Par dažām lietām pat esmu šokā ko cilvēki tur spēj ievietot. Mācieties no savām kļūdām!

Autovadītāja spējas

Kad autovadītāja tiesības ir tikko iegūtas, tad daudzi vēlas palielīties ar to saviem draugiem, kuri ir onlaine. Uz apliecības taču ir norādīts jūsu dzimšanas datums, fotogrāfija, adrese – informācija, kuru ir viegli iegūt zagļiem un izspiedējiem.

Ko jūs domājat par savu priekšniecību

Priekšniecībai arī noteikti ir FB profils un viņi var viegli izlasīt tavu atsauksmi par viņiem. Atceries arī to, ka viņi var uzzināt, ja tu neesi darbā dēļ slimošanas, bet FB profilā liec rakstus par to cik lieliski jūties. Tā bez darba var palikt.

Mājas ērtības

Jūs varat lielīties ar to, kādā miteklī jūs dzīvojat, bet vai tas tiešām ir nepieciešams? Patiesībā slikti cilvēki ir arī starp jūsu draugu loka Facebooka vietnē. Vai esat pārliecināts, ka zinat katru no viņiem personīgi?

Viss ko jūs varat nožēlot

Nelieciet sliktas lietas par sevi un tādas, kas jums nepatīk. Tavi ienaidnieki šo informāciju var likt lietā pret tevi un tad tu tiešām to vari nožēlot. Esi vērīgs!

 

Avots: soulpost.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru