Beidzot Andris Bulis paziņojis īsto patiesību par slēptajiem sānsoļiem ar Lienu Skulmi, ko iepriekš bija slēpis no sievas

Latvijā noteikti kaut reizi būsiet dzirdējuši par Kiviča skandāliem un līdz ar to, arī par Lienu Skulmi, jo viss ir cieši saistīts. Tomēr šoreiz runa ies vairāk tieši par Andri Buli, kurš agrāk arī bija saistīts ar Lieni Skulmi un pirms kāda laiciņa paziņoja īsto patiesību par slēptajiem sānsoļiem ar Skulmi.

Runa tik tiešām ir nopietna un Andris Bullis tiešām atklājis vairāk par visu savu dzīvi kopumā un par to, kā tika pavadīts laiks kopā ar Lieni Skulmi, taču tas viss kopumā neesot bijis pats mazākais šajā visā!

Zināmais aktieris Andris Bulis bija pastāstījis vairāk par savu kopdzīvi ar Ilzi Buli, ziņojis žurnāls OK. Andris it nemaz neslēpj to, ka sievai kopdzīve ar viņu nebūt nav bijusi viegla, tomēr visi viņa pārkāpumi un kļūdas esot piedotas, tikai tāpēc, ka viņa ļoti Andri mīlot un to viņš atklāti bija pateicis intervijā žurnālam OK.

Mīlestība varot izdarīt arī briesmu lietas, taču mīlestība varot paveikt arī lielus brīnumus izteicies pats Andris. Tāpat viņš izteicās vai diez vai viņš spētu atrast otru tādu sievieti, kāda viņam ir tagad.

Tāpat viņš pavēstījis, ka attiecības ar Lieni Skulmi nav bijušas vienīgas Andra ārpus laulību dzīves etapā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru