Beidzot nācis gaismā, ka Jūlija Načalova, īsi pirms nāves savai ģimenei nosūtījusi kādu ierakstu

Pirms laika tika paziņots par slavenās Jūlijas Načalovas nāvi, kas sabiedrībā radīja milzu neizpratni, jo viņa bija veiksmīga sieviete un lēdija, kurai dzīve no malas izskatījās tiešām brīnišķīga. Tomēr pašlaik tas viss ticis vīts ar dažādām neskaidrībām, kuras nav noskaidrotas pat šodien.

Nu ir nākušas klajā ziņās par to, ka viņa īsi pirms savas nāves, ģimenei bija nosūtījusi kādu ierakstu. Tiekot ziņots, ka tas ir bijis balss ziņojums, par kuru žurnālisti tik ļoti bijuši ieinteresēti, bet tas, protams ir ģimenes noslēpums.

Informācija vēsta, ka slavenā Krievijas dīva un dziedātāja Jūlija Načalova, pavisam īsu brīdi pirms savas nāves nosūtīju balss ziņas ierakstu savai ģimenei, tajā pastāstot kā jūtas. Šādu informāciju paziņoju Jūlijas privātā menedžere Anna Isajeva un smalkāku informāciju neizpauda.

Protams, ka pašlaik netiek atklāts, kas sīkāk bijis konkrētajā ierakstā, taču pašlaik ir bijuši dažādi izteikumi, ka konkrētās ziņas saturs varētu tikt iekļauts dokumentālajā filmā par Jūlijas dzīvi.

Tāpat Jūlijas menedžere paziņoja, ka šobrīd netiks atklāts ziņas saturs, jo viņas to nevēlas, kamēr nav pagājušas 40 dienas, kopš Jūlijas nāves, jo viņas dvēsele vēl atrodoties uz zemes. Ja tā saturs tikšot atklāts, tas visticamāk notiks dokumentālajā filmā.

Pazīstamā Jūlija Načalova nomira 16. martā, Maskavas klīnikā, viņai apstājās sirds un bija tikai 38 gadus veca. Izsakām līdzjūtību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru