Beidzot uzzināts, kā tad patiesībā dzīvo daži no deputātiem, kuri netika atkārtoti ievēlēti!

Kopš Saeimas vēlēšanām ir pagājis tik tiešām jau labs laiciņš, taču daudzi cilvēki interesējas par to, ko tad īsti dara tie deputāti, kuri netika atkārtoti ievēlēti. Daudzi min to, ka lielākā daļa noteikti bauda savas lielās algas augļus, jo nostrādājuši Saeimā vairākus gadus, taču kā ir patiesībā?

Daudzi iespējams to zina, bet katrs no deputātiem, kurš netika atkārtoti ievēlēts saņēma 6000 Eiro, un tā esot tāda kā sāpju nauda, tikai interesanti, kāpēc parastos darbos netiek izmaksāta kāda veida – milzu sāpju nauda kā Saeimā? Neaizmirsīsim, ka daudzi saņem arī dažādus un skaistus pabalstus – daži arī bezdarbnieku pabalstus.

Kāds noteikti paspējis iekrāt prāvas summiņas, jo vai tad kāds nezina cik lielas algas ir Saeimā? Edvards Smiltēns, kurš bija no Latvijas Reģionu apvienības tagad priecājoties par to, ka varot būt labs tēvs savam foršajam dēlam. Jo redz, kad viņš strādāja par deputātu – viņam nemaz neesot bijis laika, taču tagad, kad visa karjera ar politiku ir beigta, jāsāk gatavoties kam citam.

Juris Viļums, kurš pārstāvēja Reģionu apvienību, tagad esot saistīts ar vairākām sabiedriskām aktivitātēm un viņam tagad laika neesot vispār, lai meklētu kādu darbu. Viņš pašlaik atpūšoties un velta laiku kopā ar savu ģimeni.

Raimonds Rubiks, kurš iepriekš bija Saskaņā, tagad stāsta, ka normālu un patīkamu darbu nemaz nevarot sev atrast, jo nav normāla atalgojuma. Viņam esot vidējā izglītība, taču Saeimā strādāt tas nebija šķērslis.

Ingūna Sudraba un daudziem zināmais Kārlis Seržans nevienam nevēlas teikt ar ko pašlaik nodarbojas, vai ko pašlaik dara, tam nepieciešamas slepenība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru