Beidzot zināmi Nila Ušakova pirmie izteikumi pēc viņa atstādināšanas! Viņš izteicies, ka itin ne pie kā nav vainīgs!

Teju vai lielākā daļa zina par to, Nils Ušakovs ir ticis atstādināts no Rīgas domes amata un tam sekojušas daudzas, jo daudzas sarunas, taču līdz kam tas viss ir aizgājis un vai tam ir arī kādas sekas? Lielākoties jau Nils izteicies, ka Pūces lēmums noteikti ir ļoti politisks un nekāda cita iemesla tur itin nemaz nevar būt. Tieši tāpat Nils Ušakovs ļoti skaidri izteicies, ka saņēmis tikai 5000 Rīgas iedzīvotāju balsis, turpretī Nils saņēmis veselas 105 000 balsis 10 gadu laikā, esot taču liela starpība!

Nils Ušakovs ļoti strikti esot uzsvēris to, ka viņš visu šo gadu gaitā ir uzvarējis pavisam ļoti godīgā, kā arī demokrātiskā veidā, taču Pūcem tas neesot izdevies ne vienu reizi un tagad jau esot pienākuši pavisam citi laiki. Nils diezgan asi norādīja, ka pašlaik jau esot pienākuši tiesiskuma laiki bez robežām.

Lai vai kā, viņa izteikumi turpinājās un izteicies, ka ņemot vērā visas Saskaņas kopumu un tā skatījumu pret Pūces lēmumu, Saskaņa esot uzsvērusi, ka tas esot pavisam noteikti prettiesisks lēmums un tam noteikti būšot tālākas rīcības.

Nils ļoti asi pateicis, ka par viņa raksturu noteikti varot nešaubīties, jo viņš ar visām problēmām tikšot galā un vienmēr, kā arī jebkādos apstākļos palikšot kopā ar visiem saviem vēlētājiem, kas viņu arī ievēlējuši. Papildus tam Ušakovs pateica, ka viss Pūces iesniegtais tiks apsrīdēts tiesā.

Un Ušakovu varot atlaist tikai un vienīgi Rīdzinieki, nevis Pūce. Atliek vien tikai gaidīt, kas notiks tiesā un, kas notiks tuvākajā laikā, jo pavisam vienkārši tas nebeigsies pēc Ušakova teiktā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru