Bērnu sociālās aprūpes centra “Selga” audzēkņiem piedzīvojumiem bagāts vasaras brīvlaiks

Bērnu sociālās aprūpes centra “Selga” audzēkņi vasaras brīvlaiku pavada dodoties dažādās ekskursijās, piedaloties nometnēs un viesojoties ārvalstīs pie viesģimenēm.

Vasaras brīvlaiks ir īstais laiks pievērsties aktīvai atpūtai un neaizmirstamiem piedzīvojumiem. Bērni no aprūpes centra “Selga” arī šogad piedalās pašvaldības rīkotajos pasākumos, dodas darbinieku un audzēkņu saliedēšanas ekskursijā, kas izveidojusies kā tradīcija katrā vasaras brīvlaikā, kā arī viesojas ASV, kur ik gadu bērnus aicina viesģimenes. Šajā gadā aprūpes centra bērniem bija iespēja doties ekskursijā uz Liepāju, kur izbaudīja aizraujošo boulinga spēli, kā arī uz Rīgas Zooloģisko dārzu. Aktīvi atpūsties centra audzēkņi varēja batutu atpūtas centrā “JumSpace”, savukārt Latvijas dabas skaistumu bērni izbaudīja Kolkas ragā un pastaigājoties pa Slīteres dabas taku. Neaizmirstamus iespaidus bērniem sagādā nometnes, kurās ir daudz piedzīvojumi un aktivitātes. Šogad centra audzēkņiem, kuri vēlējās laiku un aktivitātes pavadīt kristīgā gaisotnē, bija iespēja doties uz Kristīgo nometni Talsos. Interesantām nodarbēm piepildītas nometnes norisinājās Ērgļos, Olainē, kā arī Kazdangā, kuras apmeklēja teju visi centra audzēkņi. Piedaloties nometnēs, ekskursijās un viesojoties viesģimenēs, sociālās aprūpes centra bērniem ir iespēja rast prieku, pilnveidot sevi, kā arī gūt jaukus iespaidus visas vasaras garumā.

Bērnu sociālās aprūpes centra “Selga” audzēkņi ne tikai atpūšas, bet labprāt iesaistās īslaicīgajā vasaras nodarbinātībā, kurā skolēni apgūst darba pamatprasmes, iegūst pieredzi un nopelna sev algu.

Audzēkņiem vasaras brīvlaiks tiek plānots tā, lai katram būtu iespēja pilnvērtīgi izbaudīt vasarā piedāvātās aktivitātes, neskumt un nepalikt malā.

Bērnu sociālās aprūpes centrā ,,Selga” dzīvo 16 bērni, kuriem ik dienu tiek nodrošināta sociālā aprūpe un rehabilitācija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru