Bijušais policists liek mirt šausmīgā nāvē 4 cilvēkiem un pēc tam ko pretīgu dara ar viņu līķiem

Noziegumi notika ārpus mazas, attālas Krievijas pilsētiņas Verknaja Pisma, nepilnus 1500 kilometrus uz austrumiem no Maskavas. 

Tas izklausās pēc slimīga Holivudas filmas sižeta apraksta. Četri bezpajumtnieki nakts melnumā ieklīst attāla meža izcirtumā.

Lai vēl: Pamēģināju šo desertiņu kūrortā un ziniet? Manas garšas kārpiņas mutē dejoja! Pagatavošanai vajadzīgas tikai 20 minūtes

Raustīgās ugunskura liesmas met baismas ēnas pār improvizētu akmens galdu. Tomēr nekur nav redzams lētais šņabis, kas bezpajumtniekiem ticis apsolīts, lai sasildītu viņus aukstumā.

Drīz viņi sāk apjaust patiesību. Tas nav nekāds galds, tas ir altārs, un viņu jaunajam draugam, kurš solīja bezmaksas alkohola pudeles, īstenībā ir draudīgāki plāni.

Tikai šis nav filmas sižets, bet gan īsta nozieguma apraksts. Un tas, kas notika tālāk, šausmināja visu Krievijas sabiedrību. Vēl vairāk tad, kad viņi uzzināja, kuršto pastrādāja.

Cits pēc cita bezpajumtnieki tiek upurēti pie akmens altāra ugunskura gaismā, pirms ar viņu deformētajiem ķermeņiem tiek veikti sātaniski rituāli.

Tieši šādas ir šausminošās slepkavības, ko paveica Arsēns Bairambekovs, agrākais policists.

Kā teikts apsūdzībā, Bairambekovs apracis bezpajumtnieku ķermeņus, tad atgriezies “pēc kāda laika”, lai tos atkal izraktu. Viņš ticēja, ka upurētie cilvēki ļaus viņam iemantot okultās nekromantijas spējas – pareģošanu, izsaucot mirušos, lai uzzinātu no viņiem nākotni.

Lasi vēl: 9 veidi, kā sevi pārvarēt, lai nekad vairs nesaceltu paniku pie auto stūres

Vīrietis esot plānojis no saviem upuriem izveidot zombiju armiju.

Lietas izmeklētāji apgalvo: “Viņš mēģināja atgriezt mirušos dzīvē un pārvērst viņus zombijos. Tomēr viņa mēģinājumi bija velti.”

Skaidrs, ka Bairambekovs nav parasts Pol***jas darbinieks. Viņš arī apsūdzēts nelegālā ieroču izplatīšanā un uzbrukumā diviem uzņēmējiem 2002. un 2010. gadā.

Taču viņu nevar vienkārši attaisnot kā ārprātīgu. Psihiatriskajā ekspertīzē atklājās, ka vīrietis ir spējīgs piedalīties tiesas sēdē, un viņš izrādījies pietiekami izmanīgs, lai panāktu, ka maksimālais sods, ko viņam var piespriest, ir 12 gadi cietumā par spīti viņa drausmīgajiem noziegumiem.

Bairambekova slepkavības ir nesenākais ieraksts garajā noziegumu sarakstā, ko radījusi Krievijas nāvējošā apsēstība ar okultismu, kura stiepjas simtiem gadu senā pagātnē.

Ziņots, ka Krievijā ir apmēram 400 000 profesionālu okultistu, kuri melnās maģijas tirgū rada apgrozījumu, kas ir vienāds ar 28 miljardiem eiro.

Tas sagādā varas iestādēm pieaugošas raizes. 2008. gadā Krievijas iekšlietu ministrija izteica brīdinājumu, ka sātanisms ir lielāks drauds valstij nekā islāmistu ekstrēmisms.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru