Brīdinājums vecākiem: 4 gadus veca meitenīte tik ilgi uz rokas nēsāja gumiju, ka tā ieēdās miesā

Mazā meitene tika nogādāta Slim**cā pēc tam, kad viņas vecāki pamanīja apsarkušu uztūkumu uz viņas rokas.

Le Le, kas dzīvo Ķīnā esošajā Linkvanas provincē jau tika vesta pie ārsta gada sakumā, kad viņas vecvecāki tikko pamanīja uztūkušo gredzenu kas apvijās rokai.

Par spīti tam, ka mediķi meiteni apskatīja, viņi nespēja identificēt svešķermeņa klātbūtni, uzskatot, ka tā ir parasta infekcija vai arī alerģiska reakcija.

Kad Le Les Vese***as stāvoklis krasi pasliktinājās, viņas vecāki pieņēma lēmumu nekavējoties doties uz Žejangas Universitātes medicīnas skolas bērnu Slim**cu.

Pēc jaunās pacientes rokas apskatīšanas doktors Je Vensongs brīdināja vecākus, ka sapampušajā vietā ir svešķermenis, kas atgādina elastīgo gumiju.

Sākumā meitenes vecāki neticēja ārsta teiktajam, tomēr vēlāk piekrita atstāt bērnu Slim**cā, lai tur tiktu veikti nepieciešamie izmeklējumi un ārstēšana.

Rentgenuzņēmumi apstiprināja ārsta bažas, rokā tiešām atradās svešķermenis.

Drīz vien meitenītei tika veikta operācija, kuras laikā veiksmīgi tika izņemta miesā ieēdusies gumija. Acīmredzot bērns bez vecāku ievērības uz rokas jau labu laiku nēsāja gumiju, kas ar laiku ieēdās miesā.

Ārsts brīdina vecākus, ka nekādā gadījumā nedrīkst maziem bērniem ap rokām siet ciešas aproces vai ļaut uz rokām turēt kā elastīgās, tā matu gumijas, jo tas infekcijas izplatīšanās gadījumā var beigties pat ar amputāciju.

4 Year Old Girl Wore Elastic Band For So Long It Became Embedded In Her Arm Elastic Band A

4 Year Old Girl Wore Elastic Band For So Long It Became Embedded In Her Arm Screen Shot 2018 04 26 at 16.25.07 478x468

4 Year Old Girl Wore Elastic Band For So Long It Became Embedded In Her Arm Screen Shot 2018 04 26 at 16.07.44

Avots: unilad.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru