Brīnumdzēriens, kas spēj uzveikt jebkuru slimību un izārstēt vairogdziedzeri!

Kanēlis
Kanēlis uzlabo metabolismu un veicina dažādu slimību, tajā skaitā arī vairogdziedzera, ārstēšanu. Kanēlis arī palīdz regulēt cukura līmeni asinīs.

Citrons
Visi zina, ka citrons spēcina imūnsistēmu. Taču tas arīdzan palīdz labākai As**s cirkulācijai ķermenī, kā arī veicina stabilu vairogdziedzera darbību. Ja esat slims un iedzersiet tēju ar citronu, tad uzreiz atgūsiet spēkus, jo citrons iedarbojas uz vairogdziedzeri!

Muskatrieksts
Samalta muskatrieksta lietošana uzturā palīdz no organisma izvadīt šķidrumu daudz ātrāk nekā tas būtu, ja izmantot ūdeni vai tēju.

Recepte dzēriena pagatavošanai

5 grami samalta kanēļa
150 grami dzērveņu 
20-25 ml citrona sulas
Aptuveni 2,5 grami sarīvēta ingvera
2,5 grami sarīvēta muskatrieksta
500 ml ūdens

 Vieglākais un ērtākais šī dzēriena pagatavošanas veids ir izmantojot blenderi. Vispirms jāsablenderē dzērvenes un pēc tam jāpievieno pārējās sastāvdaļas.

Šo dzērienu ieteicams lietot trīs reizes nedēļā pa divām reizēm dienā. Pirmo reizi vēlams dzert no rīta tukšā dūšā, otro – aptuveni 30 min pirms pusdienām. Ja šādi lietosiet dzērienu mēnesi, tad redzēsiet, kā šī mēneša laikā uzlabojas jūsu Vese***as stāvoklis, kā arī jums pazudīs vairogdziedzera problēmas!

Lasi vēl : Britnijas Spīrsas menedžeris paziņojis bēdīgus jaunumus par slaveno dziedātāju!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru