Britnijas Spīrsas menedžeris paziņojis bēdīgus jaunumus par slaveno dziedātāju!

Populārās dziedātājas Britnijas Spīrsas dzīve šobrīd ir problēmu pilna. Neilgu laiku atpakaļ tabloīdos izskanēja ziņas, ka zvaigzne pret pašas gribu nogādāta psihiatriskajā klīnikā un pirms dažām dienām jauna informācija parādījusi, ka popmūziķe tiesas ceļā cenšas atbrīvoties no tēva aizbildnības, jo viņš viņu pret pašas gribu nogādājis klīnikā. Mūziķes menedžeris attiecīgi arī norādījis, ka popzvaigzne iespējams neatgriezīsies uz skatuves, balstoties uz viņas Vese***as problēmām.

Britnijas Spīrsas aizbildniecības lietu izskatošais tiesnesis prasījis veikt novērošanu par viņas menedžmenta komandas darbu, pārraugot viņas Vese***as, finanšu un nekustamo īpašumu jautājumus. Šis uzdevums dots ģimenei tuvai personai, kas ir lietas kursā par esošo situāciju, un šai personai ir aizliegts runāt ar mediju pārstāvjiem.

Lēmums pieņemts pēc tam, kad Britnijas Spīrsas ilggadējais menedžeris nācis klajā par izteikumu, ka dziedātāja varētu drīzumā neatgriezties pie sava Lasvegasas šova koncertiem, paužot arī bažas, ka zvaigzne varētu vispār atstāt šovbiznesa skatuvi.

Vārdā nenosaukts informators norādījis, ka novērošana šajā lietā ir ierasta prakse no tiesas puses, un tāda tiek veikta 2x gadā kopš mūziķes nervu sabrukuma 2008. gadā. Tad par mūziķes aizbildni nozīmēts viņas tēvs, kā arī tiesa visu laiku pārraudzījusi ārstu un juristu veikto attiecībā uz dziedātāju.

Pēc aprīlī paustajiem apgalvojumiem, ka Britnija pret pašas gribu nogādāta klīnikā, zvaigzne “Instagram” video apliecināja, ka viņai viss ir kārtībā un noliedza runas par klīniku. Tāpat arī viņa norādīja, ka ļoti pārdzīvojusi par tēvu piemeklējušajām Vese***as problēmām, kuru rezultātā viņš bija tuvu nāvei. Tomēr tas nebūt nav viss!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru