“Brīvais vilnis” jūnijā akcionāru sapulcē pārvēlēs padomi

Rīga, 4.maijs, LETA. Zivju pārstrādes uzņēmuma AS “Brīvais vilnis” valde šā gada 10.jūnijā plāno sasaukt kārtējo akcionāru sapulci, kurā tostarp plānots vēlēt uzņēmuma padomi, liecina informācija oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

Sapulcē plānots sniegt uzņēmuma 2018.gada peļņas un zaudējumu izvērtējumu, kā arī atsaukt kompānijas padomes locekļus no amata un rīkot jaunas padomes vēlēšanas.

Informācija “Firmas.lv” liecina, ka patlaban uzņēmuma padomes priekšsēdētāja vietnieka amata pienākumus pilda Ilona Drikina, bet padomes locekļi ir Kaspars Vārpiņš un Edgars Rotkājs.

Sapulcē uzņēmuma valde un padome arī sniegs ziņojumus par kompānijas aizvadītā gada darbības rezultātiem, kam sekos revīzijas komitejas ziņojums par 2018.gada darbu, zvērinātā revidenta atzinums par kompānijas 2018.gada pārskatu, bet pēcāk tiks apstiprināts uzņēmuma aizvadītā gada finanšu pārskats.

Akcionāru sapulcē plānots arī revīzijas komitejas locekļu vēlēšanas, tāpat iecerēts ievēlēt zvērinātu revidentu 2019.gada pārskata pārbaudei, sniegt atzinumu un noteikt atlīdzību zvērinātajam revidentam.

Sapulce notiks 10.jūnijā, plkst.11 kompānijas sadzīves – laboratorijas korpusa ēkā, 3.stāvā, Salacgrīvā, Ostas ielā 1A.

Jau ziņots, ka “Brīvā viļņa” apgrozījums 2018.gadā sasniedza 7,5 miljonus eiro, kas ir par 10,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma zaudējumi saruka 2,9 reizes – līdz 386 238 eiro.

“Brīvā viļņa” lielākie īpašnieki pastarpināti ir uzņēmēji Valērijs Belokoņs un Vilorijs Belokoņs. Kompānijas akcijas kotē “Nasdaq Riga” otrajā sarakstā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru